in

Kristina heeft de zorg over 22 kinderen: haar partner zit in de cel

Kristina heeft de zorg over 22 kinderen: partner opgesloten!
Beeld: Instagram @batumi_mama

Kristina is pas 25 jaar, maar ze heeft inmiddels al 22 biologische kinderen. Zij en haar man hadden samen afgesproken dat ze 105 kinderen zouden krijgen. Dit moest gebeuren met behulp van draagmoeders. Maar de huidige omstandigheden dwingen om dit plan te herzien: haar steenrijke partner is opgesloten.

De zorg over 22 kinderen

Zoals eerder aangegeven heeft de moeder de zorg over 22 kinderen. De namen van de 22 kinderen zijn: Ayrin, Ahmet, Hasan, Anna, Olivia, Sarah, Kristina, Alice, Hussein, Mustafa, Ali, Maryam, Alparslan, Harper, Ismail, Mehmet, Isabella, Judy, Teresa, Lokman, Alena en Viktoria. Op Instagram klaagt de 25-Jarige moeder over de eenzaamheid die ze nu ervaart. De eenzaamheid is ontstaan, omdat haar partner in de bak zit. Hij wordt verdacht van fraude en witwaspraktijken.

Het verhaal van de 25-jarige Kristina

Het verhaal van de 25-Jarige Kristina is best wel interessant. Kristina leerde Galip Ozturk in Batumi kennen. Dit is een plaats gelegen in Georgie. Destijds had ze al een dochter en al op de eerste dag vond de ontmoeting plaats. Galip is een rijke hoteleigenaar uit Turkije en hij was ook meteen verliefd op Kristina. Ze omschrijft hem als “haar mentor, gids en sprookjesprins ineen”.

Steenrijke partner opgesloten

In 2012 werd Galip veroordeeld tot levenslang wegens moord. Hij nam het besluit om te vluchten in 2018, maar werd eind mei in zijn hotel toch nog gearresteerd. Kristina kan hierom enorm balen. Op Instagram geeft zij het volgende aan: “Nu is het voor mij moeilijker dan ooit”. Ze gaat verder met: “Ik kan niet tegen de stilte, ik kan niet tegen zijn afwezigheid, ik kan niet slapen en word alleen wakker.” Waarom het koppel zoveel kinderen wil hebben is niet duidelijk. Het verhaal van deze 25-Jarige moeder is zeker bizar.

Bron: nieuwsblad.be

Beeld: Instagram @batumi_mama

Dappere peuter maakt einde aan slang die haar in gezicht beet

Man filmt kortste passagiersvlucht ooit: duurt slechts enkele seconden