in

LOLLOL WTFWTF

Michael’s enorme “Aubergine” weegt meer dan 4kg

Beeld: YouTube Vice

Een verbazingwekkende 4,3kg van gewicht, 22.8 centimeter van lengte, en 8,8 centimeter van diameter. Dat zijn de afmetingen van de enorme aubergine van een Duitse man. Zijn lid is zo groot geworden dat het nauwelijks nog in zijn broek past.

Enorme aubergine

Michael, 51, is te zien in een tv-show geproduceerd door Vice en vertelt de crew over zijn verhaal als de man met (waarschijnlijk) de grootste aubergine ter wereld. “Ik probeer ervoor te zorgen dat het niet te veel opvalt, maar een nieuwe broek kopen is niet gemakkelijk,” zegt hij.

Het begon ermee dat hij meer dan 20 jaar geleden een penispomp cadeau kreeg. Hij probeerde het uit nieuwsgierigheid. “Het was een lekker gevoel”, vertelde hij aan Vice Germany. Maar dat was niet genoeg. Omdat hij meer wilde, besloot hij zoutoplossing in zijn scrotum te spuiten, en uiteindelijk betaalde Michael ook voor siliconenimplantaten. Toen het interview in 2015 werd afgenomen, had de man vier operaties aan zijn gordel.

Invloed op seksleven

Wat voor invloed hebben al die ingrepen op zijn seksleven? Ja, dat is het eerste wat in je opkomt. Heel moeilijk om je dat niet af te vragen. “Als je een bepaalde grootte bereikt, zijn er bepaalde dingen die je niet meer kunt doen. Tenminste niet met iedereen en zonder voorspel. Er zijn echter andere dingen die je er wel mee kunt doen,” zegt Michael. De reacties van mensen zijn heel verschillend na het zien van zijn “bobbel”. “Soms merk ik dat mensen kijken. Maar met de tijd, door de jaren heen, besteed ik er geen aandacht meer aan,” vertelt de man uit Berlijn aan Vice.

In de video hierboven, die ongeveer 13 minuten duurt, zie je Michael op een fetisj festival waar zijn gigantische “pakket” veel aandacht krijgt. Sommigen willen selfies met hem nemen, sommigen willen hem aanraken, en anderen willen waarschijnlijk veel meer dan alleen maar een kneepje. Gevoelige kijkers kunnen beter op afstand blijven. De video heeft zeker een beetje pit! Maar persoonlijk vinden we het fascinerend!

Bron: The Laughclub

Beeld: YouTube @VICE

Dit zijn 15 schattige huisdieren die precies op hun baasje lijken

Heeft man die zichzelf tot een alien transformeerde spijt van zijn keuze?

De donkere alien heeft spijt van zijn transformatie