in

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen

Fitnesscoach deelt haar geheim om haar droomlichaam te krijgen

Een fitnesscoach onthuld online het geheim die ze gebruikt heeft om haar droomlichaam te kunnen realiseren. De meeste coaches geven aan wat ze begonnen te doen, maar bij deze coach was het juist waarmee ze gestopt was. Bij haar was het dus andersom.

Het geheim van de fitnesscoach

De fitnesscoach is de 32-jarige Sophie Allen. Sophie zei dat ze te kampen had met ongezonde attitude. Dit zorgde ervoor dat ze maar niet kon afvallen en juist meer in gewicht toenam. Gek genoeg heeft Sophie aangegeven dat toen ze een stop gezet heeft achter de te restrictieve diëten, eindeloze trainingssessies en alles-of-nietsmentaliteit die ze op na hield. Op Instagram zei Sophie het volgende: ‘Het creëren van een lichaam dat kracht, gezondheid en vertrouwen vertegenwoordigde (ja, omdat ik worstelde om mezelf te vertrouwen om de resultaten te behouden waar ik hard voor werkte en mezelf bleef saboteren door te veel te eten) heeft me JAREN gekost. Volgens Sophie heeft ze recent ontdekt wat echt voor haar werkt en vrouwen over de hele wereld geholpen hetzelfde te doen.

Droomlichaam krijgen

De meest vrouwen beginnen aan een strak diet om te raken tot hun droomlichaam. Maar zoals eerder aangegeven heeft Sophie het juist andersom aangepakt. In plaats van te beginnen met een, is ze juist gestopt met een. In de plaats heeft ze gewerkt aan een integrale ‘inclusieve voedingsbenadering’. Haar benadering heeft zij de 80/20 werkwijze genoemd. Dit houdt in dat ze 80% van de tijd gezond eet en 20% waarin ze zin heeft. Sophie volgt ook een solide programmering, doet slechts vijf oefeningen per sessie en traint slechts drie of maximaal vier keer per week. Als je tot nu geen resultaten ziet om je droomlichaam te krijgen, dan zou je wellicht de werkwijze van Sophie kunnen gebruiken.

Bron: dailymail.co.uk

Beeld: dailymail.co.uk

hond in kooi

Man die als hond door het leven gaat koopt kooi om in te slapen

verliefd

Vrouw onthult: ‘Ik was verliefd op mijn neef en we deelden een kus foto in onze familiechat