in

WTFWTF

Kijkers voelen zich vervloekt na het kijken van duistere Netflix-horror

Beeld: Netflix @Asia

Incantation werd eerder deze maand gelanceerd op Netflix en is een van de meest bekeken films op de streamingdienst geworden. En het is tot nu toe meer dan 10 miljoen uur bekeken. Deze sinistere nieuwe netflix-horror film heeft kijkers namelijk het gevoel gegeven alsof ze vervloekt zijn.

Netflix-horror

Het Taiwanese horrorverhaal wordt verteld door middel van ‘found footage’ á la Blair Witch Project. Het gaat om een ​​moeder, Li Ronan, die een vloek wekt na het verstoren van een griezelig heiligdom. Kort daarna breekt de hel los, en Li probeert wanhopig haar jonge dochter te beschermen tegen de slechte vloek. En afgaand op de reacties van degenen die het hebben gezien, is Incantation, waarvan de trailer beweert dat het gebaseerd is op ‘ware gebeurtenissen’, niet voor angsthazen. Velen die het aangedurfd hebben om tot het einde te blijven, hebben gemeld dat ze het gevoel hebben dat ze vervloekt zijn.

Vervloekt

Een bezorgde gebruiker vroeg: “Net klaar met het kijken naar Incantation. Ben ik nu ook vervloekt?” Een ander kwam tussenbeide: “Ik heb net Incantation ohmji gekeken, ik ben nu zo vervloekt.” “Denk dat deze Incantation-film me gewoon heeft vervloekt”, zei een derde. Terwijl een ander zei: “Bezwering maakte me bang, ik voel me alsof ik vervloekt ben nadat ik ernaar gekeken heb.” Dus ja, je bent gewaarschuwd.

De film kwam vorig jaar oorspronkelijk in de bioscopen in Taiwan en werd de meest succesvolle horrorfilm ooit van het land. Maar ondanks de schijnbaar wijdverbreide terreur die door de film wordt veroorzaakt, heeft hij niet zo veel indruk gemaakt op critici. Volgens Rotten Tomatoes heeft de film momenteel een score van 50 procent van een handvol journalisten. En het is ook niet veel beter voor reguliere fans, die het tot nu toe slechts 58 procent hebben gescoord.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @ Netflix Asia/ Twitter @119kzh

Vijfjarige verkleed als ‘echte Chucky’ maakt hele stad bang

Angstige momenten voor Alton Tower's gasten als ze vast komen te zitten in achtbaan

Angstige momenten voor pretpark gasten als ze vast komen te zitten in achtbaan