in

WTFWTF LOLLOL

Deze vrouw wil in bed duiken met 100.000 mannen

Beeld: YouTube

Seks hebben is een van de meest intieme en unieke dingen die we kunnen ervaren. Dat is echter niet het geval voor Ania Lisewska, een vrouw uit Polen. Haar droom is om met zoveel mogelijk mannen in bed te duiken. Het maakt niet uit wie ze zijn of waar ze vandaan komen. Haar doel is om met 100.000 verschillende partners in bed te springen, waardoor de jonge vrouw de officieuze wereldkampioen zou worden.

In bed duiken met 100.000 mannen

Sommige mensen wachten tot het huwelijk voordat ze seks hebben, anderen stellen het uit tot de derde date en de rest kan niet wachten om te weten of ze seksueel compatibel zijn. Ania Lisewska neigt waarschijnlijk naar die laatste categorie. Haar aanpak is echter een beetje intenser. Toen ze besefte wat haar droom was, stelde ze zichzelf een doel. Het bestond uit slapen met 100.000 verschillende mannen. Ze zegt dat dat haar het wereldrecord zou opleveren, ook al is er geen officieel record te verslaan.

Fantastische seksreis

Toen Ania 21 was, begon ze aan haar fantastische seksreis. Tegen die tijd had ze al met 284 verschillende mannen geslapen. Een ongelooflijk hoog aantal voor de gemiddelde persoon, maar niet eens in de buurt van wat haar uiteindelijke doel is. Om te beginnen richtte Ania zich op sekspartners in Polen en de rest van Europa. Ze gaf echter toe dat andere delen van de wereld interessant klonken en rechtvaardigde haar ‘kleine avontuur’ door te zeggen dat ze gewoon van seks houdt. Aanvankelijk twijfelden velen of de 21-jarige het meende. Maar toen publiceerde Ania een Facebook-pagina waar je haar opmerkelijke reis kon volgen. Ania stelde ook regels op voor wat zij als een echt wereldrecord beschouwde.

Een seksontmoeting zou alleen geldig zijn als het met een nieuwe man was. Want ja, ze heeft een heel ‘begrijpend’ vriendje. Ook moet het proces minstens 20 minuten duren. Ervan uitgaande dat ze in de weekenden alleen maar seks heeft met verschillende mannen (elk 20 minuten), zou het haar bijna vier jaar kosten om haar doel te bereiken. Dat veronderstelt dat de Poolse vrouw geen pauze neemt om te eten, slapen of naar het toilet te gaan. Hoe het de afgelopen jaren voor Ania is gegaan, is onduidelijk, maar het feit dat ze aan zo’n ambitieus project is begonnen, is best opmerkelijk. Natuurlijk houden we onze vingers gekruist dat het goed met haar gaat en het leven leidt dat ze wil.

Bron: The laughclub

Beeld: YouTube

15 mensen die je een leuke tijd bezorgen

15 mensen die je een leuke tijd bezorgen

Donkere Alien' overweegt om zijn been te laten amputeren

‘Donkere Alien’ overweegt om zijn been te laten amputeren