in

Dit zijn enkele tips om optimaal van Netflix te genieten

Optimaal van Netflix genieten: hier een paar tips
Screenshot Netflix Youtube kanaal

Als je een trouwe fan bent van Netflix en opgemerkt hebt dat je bepaalde series of films niet kunt bekijken, bestaat er een kans dat je hieraan wat kunt doen. Het heeft allemaal te maken met een truc die zo een 3 jaar terug is ontdekt. De truc is super eenvoudig, maar zorgt wel ervoor dat je optimaal kunt genieten van Netflix.

Type instellingen

Omdat je op Netflix duizenden films en series kunt bekijken, is de kans groot dat je enkele van ze gewoonweg mist. Soms kan je hierin geen verandering in brengen, maar in andere gevallen is dat anders. Het zit namelijk zo in elkaar dat de instellingen die je hebt geactiveerd, wel degelijk uitmaakt welke series en films je te zien krijgt. En alhoewel dit sinds 2019 bekend is, zijn er nog steeds mensen die geen kennis hiervan hebben. Als je optimaal van films en series wil genieten op Netflix heb je hieronder een truc waarop je moet letten:

In het verleden is er een onderzoek uitgevoerd waar is komen vast te staan dat Nederlandse kijkers een deel van het aanbod van Netflix niet ziet. Dit hield nauw verband met het feit dat het profiel van de gebruikers geprogrammeerd was op de Nederlandse taal. Als dit het geval is gaat Netflix automatisch ervan uit dat je interesse uitgaat naar films en series die Nederlands content bevatten. Zou je meer willen genieten van de Engelse films en series? Dan is het handig als je je profiel wijzigt naar de Engelse taal.

Bekrachtigd door Netflix

Dat je meer te zien krijgt als je je instellingen wijzigt naar de Engelse taal, is door Netflix ook bekrachtigd. Een van heldere voorbeelden die hierbij aangehaald kan worden is bekendmaking van Netflix Nederland op 18 oktober 2019. Op die dag werd er aangekondigd dat het mogelijk is om de eerste seizoen van Avatar: The Last Airbender te bekijken. Maar de mensen die de tijd genomen hadden om hun profiel instellingen naar het Engels te wijzigen, hadden de mogelijkheid om drie seizoenen te bekijken. Dus waar wacht je nog op? Ben je van mening dat je niet optimaal geniet van deze streamingdienst, dan kan deze truc wellicht verandering hierin brengen.

Bron: want.nl

Beeld: Twitter @Netflix NL

Mode: Sarah, 18, epileert wenkbrauwen niet meer!

Mode: 18-jarige Sarah is gestopt met het epileren van haar wenkbrauwen

17 rare uitvindingen die het nooit gemaakt hebben