in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult: ‘Mijn date ging ervandoor en noemde mij vies”

Beeld: Pexels

Tijdens gezellige avond, liep een 33-jarige vrouw haar date weg na het zien van het donshaar op haar tenen.

Dons

De vrouw in kwestie die haar hart na het voorval op social media luchtte, vertelt dat zij tijdens de tweede date sprak over vermoeide voeten. De man met wie zij uitging, bood toen aan om haar voeten te masseren terwijl zij naar Netflix keken. Hierop legde zij op haar beurt haar voeten nederig op zijn schoot en verwachte een ontspannen voortzetting van de date.

Toen de man echter een blik op haar tenen worp gebeurde iets waar zij niet op voorbereid was. Hij noemde haar tenen waar lichte donshaartjes op zaten ‘vies’ en vond ze onhygiënisch. Hij vroeg haar waarom zij haar tenen niet had geschoren en ging er daarna vandoor.

Afbeelding: Pixabay

Versteld van date

De vrouw stond zo versteld van de reactie van haar afspraakje, dat ze haar verbazing deelde op Reddit. “Nu heb ik altijd mijn tenen in mooie kleuren gelakt en ik denk dat ik behoorlijk fatsoenlijke voeten heb. Geen eeltknobbels, geen rare teennagels, geen voetproblemen, geen stinkende voeten. Ik ben niet zelfbewust over mijn voeten… tot gisteravond. Ik heb wat licht haar/fuzz op mijn tenen en om de een of andere reden was dat super vies voor hem.” aldus de geschrokken dame. Op de discussie website werd de dame al gauw overspoeld met steunbetuigingen van andere gebruikers die haar gerust stelden. Zo zou zij blij moeten zijn dat zij onder de situatie is uitgekomen.

“Ik vind het heerlijk om een partner te hebben die er niets om geeft. Ik scheer alleen als ik dat wil. Het enige waar hij me mee plaagt is okselhaar, maar dat is meer om me op de zenuwen te werken dan om me echt te pesten. Het is allemaal uit liefde. Laat de man of die persoon vallen, als het ze iets kan schelen.” schreef iemand. Anderen vonden ook dat de man met twee maten zou meten en vroegen haar of zijn tenen wel geschoren waren.

Bron: Zita.be

Beeld: Pixabay

Gepassioneerde actrice livestreamt een jaar lang haar leven en krijgt bizarre verzoeken

Man met 8 vrouwen geeft aan dat het niet makkelijk is om meerdere partners te hebben