in

Dit is de enorme nettowaarde van Kourtney Kardashian

Dit is de enorme nettowaarde van Kourtney Kardashian
Beeld: Instagram

In de stemming om diep jaloers te zijn op Kourtney Kardashian? Nou dan moet je dit beslist wel elzen, want dankzij een gaziljoen afleveringen van Keeping Up With the Kardashians en The Kardashians, lucratieve sponcon, een mega-herenhuis in Calabasas, en Poosh, en jullie girl Kourtney is welvarend. En daarmee bedoelen we dat ze stinkend rijk is. Zeker in vergelijking met ons die hier zitten met vier jaar aan studiefinanciering schuld.

Wat is Kourtney Kardashian’s totale nettowaarde?

Het goede nieuws is dat we allemaal kunnen meeleven met Kourtney, want na het berekenen van haar nettowaarde, kunnen we gerust zeggen dat haar bankrekening het meest interessant is om naar te kijken. Volgens Celebrity Net Worth, zou dat 65 miljoen dollar zijn. Om dat in perspectief te zetten, Kim’s netto waarde is $ 1.8 miljard en Kylie’s is rond de $ 1 miljard, maar als je het vergelijkt met jouw $ 0.50 netto waarde, doet Kourt het verdomd goed.

En Kourtney heeft ook samen gewerkt ook samen met haar zussen, wat betekent dat hun enorme succes ook haar enorme succes is. In het verleden werkte ze samen met Kim Kardashian’s inmiddels gesloten KKW Beauty (RIP) aan een parfum, waarvoor ze vermoedelijk betaald kreeg in ruil voor Kim’s toestemming om haar naam, gelijkenis en platform te gebruiken.

Geniale geldmaker

Kourtney krijgt veel kritiek van haar zussen omdat ze niet zakelijk zou zijn, maar haar lifestyle merk Poosh is eigenlijk een geniale geldmaker. Terwijl Poosh advies geeft via blog posts, is haar geheime wapen Shop.Poosh.com. Zie het als een ~fancier~ versie van gewone sponcon: In plaats van haar favoriete olie verspreider op Instagram te posten en betaald te worden voor een snelle #ad, werkt Kourtney nu rechtstreeks samen met merken om producten via haar eigen site te verkopen, met een deel van de winst als ze toch bezig is.

Bron: Cosmopolitan

Beeld: Instagram

Dit is waarom je nóóit een augurk op je McDonald’s burger moet bestellen

Deze simpele relatietips maken je relatie in één klap beter