in

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld
Beeld: YouTube @ SWNS

Een Britse vrouw is geschokt toen ze een geheim van haar overleden vader ontdekte. Dit ontdekte ze toen ze voor de grap een DNA-test had gedaan. De 52-Jarige Farah Khilji-Holmes kocht genealogische tekstpakketten voor haar moeder en haarzelf. Dit had ze gedaan, omdat haar familie vanaf de geboorte grapte dat ze als baby was verwisseld.

Geheim onthuld door DNA-test

Nadat Farrah de test had gedaan, wees alles uit dat ze tijdens de geboorte niet is verwisseld. Maar in de nasleep hiervan ontdekte ze wel iets anders en dat is dat ze een halfbroer heeft. Deze had ze nooit eerder ontmoet. Op hetzelfde moment dat Farrah een DNA-test had gedaan, deed de 62-Jarige Steve Bolton ook hetzelfde. De resultaten van de twee zijn als “match” uit de bus gekomen. Nadat dit duidelijk was hebben de twee via whatsapp contact gemaakt. Achteraf is gebleken dat Farrah en Steve dezelfde vader hebben. De vader is de heer Mohammad Elijaz Khilji en hij is in het jaar 1998 gestorven. Dhr. Khilji had in de tijd een relatie met de moeder van Steve genaamd Pamela. Destijds bleven ze in Londen, maar Dhr. Khilji besloot weer terug te gaan naar Pakistan. Hij vertrok, niet wetende dat zijn partner in de verwachting is.

YouTube @ SWNS

Hereniging

In Pakistan verwekte Dhr. Khilji twee kinderen met Sue Barton: Farrah en haar zus Sue. Aan de andere kant kwam de moeder van Steve te overlijden en werd hij geadopteerd door een Canadese familie. Voordat Farrah en Steve elkaar hebben ontmoet, waren ze 18 maanden lang met elkaar in contact. Daarna heeft Steve het besluit genomen om zijn halfzus in Engeland te ontmoeten. Steve gaf aan dat hij hoopt dat zijn verhaal mensen die geadopteerd zijn stimuleert, om op onderzoek te gaan naar hun roots.

Bron: Unilad

Beeld: YouTube @ SWNS

Hoe kamperen aan toe gaat met je vriendin die een echte diva is

Hoe kamperen aan toe gaat met je vriendin die een echte diva is

Vrouw maakt angstaanjagende beelden van buurman nadat hij ‘x in haar deur graveert’