in

Deze vrouwen behoren tot de langste ter wereld en gebruiken hun lengte in hun voordeel

Als je de langste bent, betekent het vaak dat je in het middelpunt staat en moeite hebt om in de menigte om te gaan. De volgende 3 vrouwen behoren tot de langste ter wereld en gebruiken hun lengte in hun voordeel.

Langste benen ter wereld

De Russische Ekaterina Lisina had de langste benen onder vrouwen ter wereld. Ze is ’s werelds langste model en voor zover iemand kan nagaan, heeft ze de grootste vrouwelijkste voeten in Rusland. Haar succesvolle basketbal carrière, bronzen Olympische medaille en een carrière in de modellenindustrie. Ze heeft haar lengte grotendeels te danken aan de genetica van haar familie, aangezien geen enkel lid onder de 1 meter 80 is. Naast haar broer, vader en moeder, is Lisina’s zoon ook al veel langer dan zijn leeftijdsgenoten.

“In het ziekenhuis merkten we meteen dat haar benen erg lang waren en dat haar lichaam er voornamelijk uit bestond” aldus Lisina’s vader. Ekaterina’s moeder was huiverig voor de lengte van haar dochter, vooral als het op pesten in de toekomst aankwam. Zelf zegt Ekaterina dat zij voornamelijk op school vroeger gepest werd, maar vandaag de dag graag een inspiratiebron wilt zijn voor meisjes die niet zelfverzekerd zijn.

Hoge hakken

Rentsenkhorloo Bud, ook wel ‘Ren’ genoemd, woont in de VS en is geboren in Mongolië. Ren is maar liefst 2 meter 5 lang, en haar benen van 127 cm behoren tot een van de langste ter wereld. “Goede dingen komen in grote pakketten”, zegt Ren over zichzelf. Het 29-jarige model geeft aan in haar jeugd geworsteld te hebben met haar lengte en zelfbeeld. Maar naarmate ze ouder werd, groeide haar zelfvertrouwen.

Volgens Ren zijn de voordelen van haar lengte dat ze bijvoorbeeld gemakkelijk bij spullen kan die hoog geplaatst staan. Een nadeel is dat zij af en toe haar hoofd stoot bij te lage deuropeningen. Desondanks is Ren erg trots op haar lengte en lange benen. Zo draagt zij het liefst hoge hakken en korte broeken zodat haar benen zelfs nóg langer lijken.

Model

Een onontdekte tumor in de hypofyse heeft bij Elisane gezorgd voor haar lengte van 2 meter 7. Elisane Silva zegt dat zij als kind onverklaarbare pijn ervaarde in combinatie met een druk in haar hoofd. Nadat zij in een televisieprogramma gratis onderzocht werd bleek dat zij een tumor had die voor haar buitensporige groei zorgde. In 2011 ontmoette Elisane haar man en ondanks het hoogteverschil van bijna 60 cm, waren de twee op slag verliefd. Het duo verloofde zich snel en trouwde in september 2015 en kregen een kind.

“We kregen veel opmerkingen van mensen op straat als we samen liepen. Maar ik sta niet langer in het middelpunt van de belangstelling nu we onze prachtige zoon hebben’, zegt Elisane. “Ik heb geleerd van mezelf te houden vanwege mijn unieke lengte, want er is niemand zoals ik en dat vind ik best bijzonder”, aldus de Braziliaanse. Elisane heeft haar lengte omarmd en ze werkt eraan om een professioneel model te worden, een droom van haar sinds ze 15 jaar oud was.

Bron: Truly

Beeld: Instagram: @ekaterina_lisina15, @rentsenkhorloo_bud, @elisane_oficial

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!

Vrouw die documentaire over oplichter ziet, toch opgelicht door hem!

38-jarige vrouw heeft ’s werelds grootste geaugmenteerde “boezem”