in

BBL is heel erg gevaarlijk, maar het kan deze mensen niets schelen!’

BBL is heel gevaarlijk: 'Het kan deze mensen niets schelen!'
Beeld: YouTube

BBL staat voor Brazilian Buttlift en is een heel gevaarlijke ingreep. Toch zijn er mensen die die lak hieraan hebben en toch voor zo een ingreep kiezen. BBL staat voor Brazilian Butt Lift, een cosmetische chirurgische ingreep waarbij vet uit andere delen van het lichaam wordt afgezogen. Dezelfde vet wordt geïnjecteerd in de billen om ze te vergroten en vorm te geven.

BBL is enorm gevaarlijk

De video toont het verhaal van drie mensen die gefixeerd zijn op BBL. Deze mensen geven de voorkeur dat hun bil enorm eruit moet zien. Ze zijn allemaal op de hoogte van de gevaren die dit met zich meebrengt, maar ze storen zich helemaal niet hieraan. Een van de mensen is Natasha. Natasha heeft aan dat ze alles ‘groot’ wil hebben. Natasha zei dat ze op 17-jarige leeftijd dames zag die een enorme kont hadden. Dit was het moment toen ze ervan overtuigd was dat ze ook een enorme achterwerk wilde hebben. De tweede persoon die ook onder de indruk is van BBL is Diamond. Naar eigen zeggen van Diamond had ze voor de ingreep al een enorme kont. Na de ingreep is het nog groter geworden dan het al was.

Beeld: YouTube kanaal truly

Het kan ze niets schelen

Zoals eerder aangegeven kan een BBL ingreep heel gevaarlijk zijn. Maar deze mensen kunnen er gewoon niet zonder. Op de eerste plaats zorgt het ervoor dat ze meer zelfverzekerdheid uitstralen. Met een groot achterwerk voelen ze zich helemaal in hun element. Her en der moeten ze natuurlijk met kritiek dealen, maar dat weerhoudt ze niet om in de toekomst te gaan voor nog een BBL ingreep. Het ligt allemaal aan wat je zelf leuk vindt. Deze drie willen gewoon dat hun achterwerk groter moet zijn. Voor hun is het des te groter, des te beter.

Bron: YouTube

Vrouw geeft al haar geld uit aan medische kosten van haar ex-man: 'Ze is nu dakloos!'

Vrouw geeft al haar geld uit aan medische kosten van haar ex-man: ‘Ze is nu dakloos!’

Live in de uitzending

Gênant moment waarop BBC-presentatrice bizarre pose aanneemt zonder te weten dat ze live in de uitzending is