in

Angstaanjagende moment: Bestuurder hangt op helling en bezorgt je kippenvel

helling
Beeld: Twitter


Een bestuurder voerde een spannende manoeuvre uit en dankzij zijn behendigheid wist hij te voorkomen dat hij van een helling viel.

Hangen op helling

Laten we eens kijken wat er is gebeurd. Tijdens het rijden kan het vaak gebeuren dat je per ongeluk de verkeerde weg inslaat en op gevaarlijke straten terechtkomt waar je extra voorzichtig moet zijn, omdat één verkeerde manoeuvre je in ernstig gevaar kan brengen. Dat is precies wat er gebeurde met deze bestuurder, die dreigde van een helling af te storten.

Een video die op sociale media werd verspreid, toonde de bestuurder van de auto terwijl hij zichzelf probeerde te redden uit een werkelijk gevaarlijke situatie; de achterwielen hadden nauwelijks grip op de helling. Het voertuig dreigde te crashen en het leek onmogelijk om hieruit te ontsnappen; de auto kon elk moment vallen. Ondanks de dreigende situatie wist de man achter het stuur kalm te blijven en begon kleine manoeuvres uit te voeren om alle vier de banden weer op de helling te krijgen.

Vaardigheid

De eigenaar van deze Honda Accord Crosstour toonde een indrukwekkend staaltje van vaardigheid en snelheid om een val te voorkomen. Zelfs een kleine misstap zou genoeg zijn geweest om van de weg af te vallen, maar hij wist zich met precieze manoeuvres perfect te positioneren en de controle te behouden. Hij is duidelijk iemand die de dynamiek van autorijden begrijpt, want de meeste mensen zouden in paniek zijn geraakt en professionele hulp hebben ingeroepen. Veel mensen benadrukten zijn behendigheid: “Hij was geweldig en alert; als hij iets langzamer was geweest, was het misgegaan,” “Zijn kalmte was bewonderenswaardig,” of weer een ander zei: “Ik zou onmiddellijk om hulp hebben geroepen.”

Geobsedeerd door het ouder worden

Man is geobsedeerd door het ouder worden: “hij krijgt bloed van zijn tienerzoon om jong te blijven”

handen en voeten

Dit is waarom de huid van je handen en voeten rimpelt na lange tijd in het water te hebben gelegen