in

WTFWTF

Vrouw laat enorme spinnen over haar gezicht kruipen

Vrouw laat enorme spinnen over haar gezicht kruipen
Beeld: Instagram @trcabroad

De meeste mensen worden bang als ze een spin zien. Maar deze Australische dierenliefhebber laat spinnen over haar mond, neus en ogen kruipen om haar te helpen ontspannen.

Spinnen over haar gezicht

Tarni Roebuck, 27, filmt de spinnen die over haar gezicht kruipen en zegt dat ze het doet om haar te helpen ontspannen. Ze raakte ongeveer vier jaar geleden voor het eerst geïnteresseerd in de ongewervelde dieren.

Hoewel het voor de meesten afschrikwekkend lijkt, zegt Roebuck dat ze het bijna therapeutisch vindt om de beestjes over haar heen te laten kruipen. Ze zei: “Ik voel me ontspannen en vaak opgewonden, vooral als ik een van mijn favoriete soorten of een bijzonder grote spin hanteer. Tijd doorbrengen met spinnen is iets waar ik absoluut van houd, en het helpt me ook om te ontstressen en te onthouden dat ik van mijn omgeving moet genieten.

Bron & Beeld: YouTube @StoryTrender

Behulpzame metgezel geeft boodschappen door tussen echtpaar

Ballonnen kunstenaar maakt bekende figuren met ballonnen