in

Eigenaar van werelds lelijkste hond denkt dat haar huisdier eigenlijk wel mooi is

Eigenaar van werelds lelijkste hond denkt dat haar huisdier eigenlijk wel mooi is
Beeld: Instagram @mrhappyface_wud

Er zijn schattig uitziende honden, er zijn gemiddeld uitziende honden en dan is er mr. Happy Face, die bekend staat als ’s werelds lelijkste hond nadat hij de titel won bij de verkiezing in Californië. Maar ondanks zijn nieuwe titel, vindt mr. Happy Face’s eigenaar, Janeda Banelly, hem prachtig en ze verscheen onlangs op ITV’s This Morning om met presentatoren Alison Hammond en Dermot O’Leary te praten over zijn unieke verschijning.

Meest glorieuze schepsel

Sprekend via Zoom, zei ze: “Ik beschrijf hem als het meest glorieuze schepsel ooit gemaakt. “Ik voel me er niet prettig bij om te zeggen ’s werelds lelijkste hond, hij is een van de mooiste wezens. Het is meer een viering van hun uniciteit en de schoonheid die ze in de wereld brengen. “Als we allemaal een beetje aardiger voor elkaar kunnen zijn, kunnen we zien hoe mooi deze wereld kan zijn.” De kijkers waren echter verdeeld: sommigen vonden de 17-jarige pup schattig en anderen vergeleken zijn unieke gezicht met een Gremlins-personage: Een kijker tweette: “Mr happy face is schattig,” terwijl een ander zei: “Ik zou 100 procent adopteren alle honden zoals de heer Happy Face”, zei een ander. Ondanks de gemengde reacties van de kijkers, wist de pup presentatrice Alison Hammond vrijwel meteen voor zich te winnen door hem ‘prachtig’ te noemen.

Gezondheidsproblemen

Later in het interview onthulde Janeda ook dat toen ze Mr. Happy Face adopteerde, ze niet had verwacht dat hij lang zou leven. Door een groot aantal gezondheidsproblemen zag het er niet goed uit voor de uniek uitziende hond. Ze legde uit: “Ik adopteerde Mr. Happy Face met de gedachte dat hij waarschijnlijk in een hospice zou belanden. “Ik had geluk als we misschien zes weken hadden, tot nu toe is het al 10 maanden. Zijn gezondheidstoestand is zoveel beter. Het heeft veel liefde en tijd gekost. En ook veel creativiteit.” Mr. Happy Face won zijn titel van ’s werelds lelijkste hond en versloeg daarmee andere uniek uitziende honden, toen de wedstrijd twee weken geleden werd hervat, omdat deze vanwege de pandemie was uitgesteld. De World’s Ugliest Dog-wedstrijd nodigt mensen van over de hele wereld uit om hun ongewoon uitziende pups in de bloemetjes te zetten. Mr. Happy Face won dit jaar de kroon, maar werd op de voet gevolgd door Wild Thing van Ann Lewis en Monkey van Scotch Haley. Janeda denkt echter niet dat Mr. Happy Face nog een keer zal meedoen: “Elke hond verdient het om gevierd te worden.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram

Deze mensen delen de domste fouten die ze hun onbekwame collega’s hebben zien maken.

Man verbaasd over dingen die zijn vrouw meeneemt op vakantie