in

Gigantische ‘Godzilla-achtige’ hagedis beklimt raam van huiseigenaar in Amerika

Gigantische 'Godzilla-achtige' hagedis klimt raam van huiseigenaar in Amerika
Beeld: Facebook @ Joycelyn Penson

Voor een huiseigenaar in de Amerikaanse staat Florida, was het even schrikken toen hij een ‘Godzilla-achtige’ hagedis in zijn terras zag. De hagedis heeft een speciale en unieke overkomen en ziet er heel stevig uit. De huiseigenaar die tijdig erbij was, kon de handelingen van de hagedis vastleggen op camera.

‘Godzilla-achtige’ forceert een opening

De eigenaar van het huis heeft geluk gehad dat de ramen van zijn huis dicht waren. Als dat niet het geval was, zou de enorme hagedis makkelijk het huis binnendringen en flink huis houden. De hagedis, die heel stevig op zijn poten staat, lijkt voor niets bang te zijn. In de video is te zien dat de hagedis koste wat kost het huis wil binnendringen. Het is niet duidelijk als het in staat zou zijn geweest om de glazen van het raam stuk te slaan, als hij met zijn lichaam hard ertegen aan zou komen. Voor een moment kijkt de hagedis het huis binnen en ziet iets interessants. Met zijn poten probeert het een mogelijke ingang of opening te forceren.

YouTube @ SWNS

Klimt raam van huiseigenaar

Alhoewel de enorme hagedis naar verschillende manieren zocht om zijn doel te bereiken, wilde het maar niet lukken. In de video is te zien dat het een laatste ultieme poging waagt om het huis binnen te gaan. Dit doet het door het raam te beklimmen. Het klimmen van het raam is aardig gelukt, maar omdat die dicht waren bleef het daarbij. Tijdens het klimmen heeft de hagedis wel een enorme val gemaakt. De video stopt op het moment dat de hagedis is komen te vallen. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze het gelaten voor het is en rustig weer terug gegaan van waar hij kwam. Zo een gigantische ‘Godzilla-achtige’ hagedis wil je zeker niet in je huis hebben!

Bron: YouTube

Moeder wordt voortdurend aangezien als de tweelingzus van haar 15-jarige dochter

Moeder wordt voortdurend aangezien als de tweelingzus van haar 15-jarige dochter

Dit is de werelds langste man!

Dit is de langste man ter wereld!