in

De schokkende waarheid achter lipfiller oplosser: “Ik kon niet praten!”

lipfiller oplosser
Beeld: TikTok

Een 27-jarige moeder, werd letterlijk sprakeloos achtergelaten na een afschrikwekkende allergische reactie op een lipfiller oplosser. Ze wilde de 1 milliliter filler in haar lippen laten oplossen, hopend op een subtielere look, maar eindigde met opgezwollen en pijnlijke lippen die haar het vermogen om te spreken ontnamen.

Lipfiller oplossser

Courtney ging naar een niet nader genoemde schoonheids behandelaar met de hoop haar uitstraling te verminderen. In plaats daarvan werd haar gezicht een ballon – de behandelaar beweerde dat dit de bedoeling was, ondanks Courtney’s toenemende ongemak en het onvermogen om te communiceren.

Binnen twee uur na de behandeling escaleerde de situatie snel. Courtney beschreef haar lippen als gevuld met lucht en vreesde dat ze zouden barsten. Hoewel de behandelaar haar verzekerde dat de zwelling normaal was en ’s ochtends zou verminderen, werd ze wakker met een nog meer ontstoken en rood gezicht, en kon ze niet goed praten of communiceren.

De Gevolgen

Het verhaal van Courtney, gedeeld via een TikTok-video die nu bijna 275.100 keer is bekeken, benadrukt de mogelijke gevaren en het gebrek aan regulering binnen de schoonheidsbehandelingsindustrie. Ze benadrukt het belang van grondige patchtests en consultatie bij gekwalificeerde professionals.

passagiersstoel

Politie zet man aan de kant met stier op passagiersstoel

50 cent concert

Vrouw Bevalt Tijdens Concert van 50 Cent