in

Coach gearresteerd omdat ze meer dan 300 keer de daad heeft gedaan met de minderjarige vriend van haar dochter

coach

Een voormalige cheerleader coach uit Oklahoma wordt ervan beschuldigd een 16-jarige studente te hebben gedwongen tot een langdurige seksuele relatie. Het wordt omschreven als “manipulatief en controlerend”.

Coach heeft relatie met minderjarige

Jennifer Hawkins, 45, werkte parttime bij Moore Public School District tijdens de vermeende relatie met het slachtoffer en is sindsdien ontslagen, vertelde een woordvoerder van het district aan Fox News. De relatie begon in september 2017 en het slachtoffer is sindsdien afgestudeerd aan de school. En vertelde de politie dat hij ’talloze keren’ was verkracht, waarbij ze op 27 januari een brief met de beschuldigingen stuurde naar ambtenaren van het district vanuit een afkickcentrum in Californië.

Hawkins ontkende aanvankelijk de beschuldigingen, maar gaf vervolgens “toe dat ze een fout had gemaakt en begon te huilen. En gaf toe een seksuele relatie te hebben gehad” met de student. Het nu 21-jarige slachtoffer beweerde dat hij talloze malen was verkracht door de 45-jarige vrouw in haar huis in Oklahoma.

Slachtoffer

Op de vraag hoe vaak zij en het slachtoffer seks hadden, antwoordde Hawkins naar verluidt: “Geen idee.” Wat volgens de politie aangaf dat het “talloze keren” was. Tijdens de relatie die duurde tot 2022 pikte Hawkins het slachtoffer op tijdens de lunch, bracht hem naar haar huis, en de twee hadden gemeenschap, meldde Law and Crime. Het slachtoffer vertelde de politie dat hij schatte dat het paar meer dan 300 keer seks had. En dat het paar elkaar ontmoette via de dochter van Hawkins met wie het slachtoffer voor onbepaalde tijd uitging en die hij kende van school. Het is onduidelijk of de dochter en het slachtoffer nog een relatie hadden toen de relatie begon.

Tijdens het kijken naar een voetbalwedstrijd bij haar thuis, zou Hawkins het privégedeelte van het slachtoffer hebben aangeraakt. Ze zei daarna dat hij zich die voetbalwedstrijd voor de rest van zijn leven zou herinneren. Het slachtoffer toonde de politie teksten tussen hem en Hawkins, die ‘boos’ werd op het slachtoffer als hij op sociale media naar andere vrouwen keek, aldus de beëdigde verklaring.

Bron & Beeld: Dailymail

Gevangenisstraf'

41-jarige vrouw krijgt gevangenisstraf nadat ze een man dwong om de daad met haar te doen terwijl hij sliep

fulltime baan

Man heeft meer dan 100 dates: ‘Ik gaf mijn fulltime baan op om professioneel dater te worden’