in

Baby groeit explosief: ‘Hij is pas 2, maar kan kleding van zijn 4-jarige broer dragen!’

Baby groeit explosief: 'Hij is pas 2, maar kan kleding van 4-jarige broer dragen!'
Beeld: dailymail.co.uk

Een baby die explosief groeit kan nu al de kleding van zijn 4-jarige broer aan doen. Dit terwijl hij pas 2 jaar oud is. Dat baby’s hard groeien weten we allemaal, maar de situatie van deze baby is wel iets anders.

Baby groeit explosief

De baby van 19 maanden is zo groot geworden dat hij nu kleding kan delen met zijn vierjarige broertje. Xaylen Asher Richard, die 19 maanden oud is, zit over het 100e percentiel voor zijn lengte en past nu in kleding die meer dan twee keer zo oud is als hij. Moeder Salitza Richard, 31, uit Dallas, Texas, maakt zich zorgen over de gezondheid van haar zoon, nadat hij in korte tijd heel snel groeide. Hij paste namelijk in kleding van 12-18 maanden toen hij slechts zes maanden oud was. Atletentrainer Salitza gelooft dat haar zoon vanwege zijn lengte vertraging opliep met lopen tot hij ouder was, maar grapt dat ze door zijn lengte een veel grotere biceps heeft gekregen en hem langer moet dragen.

Trek kleding van 4-jarige broer al aan

Salitza werd al op 19-jarige leeftijd gescout voor een Amerikaanse Football team en weet dat haar zoon zeker lang zal zijn als hij ouder is, ook al was hij slechts 8 pond toen hij werd geboren. Salitza zei: ‘Het was krankzinnig hoe snel hij groeide. Hij zat elke keer dat we naar de dokter gingen boven de 100 percentiel. De moeder zei verder dat ze zich zorgen maakte over de gezondheid van haar baby, omdat ze zich afvroeg of zijn dikte wel normaal was. De moeder zei vervolgens dat haar 2-jarige nu dezelfde maat kleding aan doet als haar 4-jarige. Dat is hoe hard haar baby gegroeid is.

Bron: dailymail.co.uk

Ontmoet de punk activist: 'Iedereen denkt dat hij de duivel is!'

Maak kennis met de punk activist: ‘Iedereen denkt dat hij de duivel is!’

Koppel geeft €22601.39 uit aan Harry Potter bruiloft: Krijgt te horen om meer volwassenheid te tonen!'

Koppel geeft €22601.39 uit aan Harry Potter bruiloft: Krijgt te horen om meer volwassenheid te tonen!’