in

Gat gegraven door twee jongens op het strand aangezien als ‘meteoorkrater’ op het nieuws

gat
Beeld: TikTok

Een gat gegraven door twee jongens op een strand in Dublin werd op het nieuws aangezien voor een ‘meteoorkrater’.

Gat gegraven op het strand

Het gat in kwestie, dat werd gevonden op het strand van Portmarnock in Dubin, Ierland, zag er ‘buitenaards’ uit en de plaatselijke astrofysicaliefhebber Dave Kennedy stond versteld toen hij het ontdekte. Virgin Media News deed gisteren (13 september) verslag van de ontdekking en interviewde Dave die geloofde dat ‘het van boven kwam’. Bekijk de bizarre opeenvolging van gebeurtenissen: Veel voorbijgangers geloofden ook dat ze getuige waren geweest van de ‘nasleep van een kosmische gebeurtenis’. Over het ‘mysterieuze gat’ vertelde Dave aan Virgin Media News: “Zoals je hier kunt zien, is er een schroeiplek aan de zijkant.

“Dus dat was in de hoek waarin het naar beneden kwam en het is zwaar, ik weet niet zeker of het compositie is, maar dat moeten we zeker uitzoeken.” De nieuwsuitgever merkte op dat hoewel er ‘geen bevestiging’ was dat het gat de plek was van een meteoorinslag, Dave ‘de hele dag’ bezig was om astronomie-experts te vragen of zij hem konden helpen ‘het mysterie van de krater op het strand op te lossen’. Sindsdien is de hele zaak echter volledig ontkracht met videobeelden om het te bewijzen. Vanochtend (14 september) deelde een gebruiker van X, voorheen Twitter, op sociale media een filmpje over hoe het mysterieuze gat in de eerste plaats is ontstaan. Ze begonnen: “Lads I’m in bits.

@virginmedianews A mysterious hole on a beach has caused a stir in North Dublin. A local astronomy enthusiast is hoping the crater in Portmarnock, could be the aftermath of a cosmic event. @hanelizaa ♬ original sound – VirginMediaNews

Verslag

“Virgin Media News doet verslag van een gat op het strand van Portmarnock dat ‘de nasleep kan zijn van een kosmische gebeurtenis’.” De persoon ging verder met te onthullen dat het hele ding was ontstaan door zwaar gegraaf van een paar kerels en niet door een buitenaards fenomeen. “Een paar kerels hebben het de dag ervoor letterlijk gegraven met een schep van een kind,” bevestigde de Twitter-gebruiker voordat hij eraan toevoegde: “De manier waarop je man praatte over dat de steen een asteroïde was, deed me in tranen uitbarsten.” De schokkende situatie heeft duidelijk veel indruk gemaakt op het internet met een hele stortvloed aan mensen die hun reacties kwamen delen.

Een X-gebruiker schreef: “Het was gewoon een jongen en zijn vrienden die de dag ervoor een gat groeven. Wild hoe dit een nieuwssegment is geworden.” “Nou, dit is gênant,” merkte een tweede op. Een derde echode: “Wat een puinhoop.” Terwijl sommige mensen besloten van de gelegenheid gebruik te maken om Dave in de maling te nemen, gaf de X-gebruiker die de video met de grote onthulling plaatste een vervolg op de hele zaak in een tweet. “Sommigen van jullie freaks doen heel f*cking raar over Dave. Hij is gewoon een jongen die opgewonden raakte toen hij een groot gat en een coole rots vond,” schreven ze. “Mensen doen dat al duizenden jaren gij aseholes. Wees geen wnkers.”

Bron: Ladbible

vreemdeling

Moeder geschokt om vreemdeling slapend in haar bed te vinden

reizende moeder

Reizende moeder onthult: “Mensen zeggen dat ik moet sterven, omdat ik een zigeuner ben”