in

Vrouw onthult: “Mijn man maakt me elk jaar zwanger zodat ik geen last heb van mijn ‘ellendige’ menstruatie”

menstruatie
Beeld: Menstruatie

Een moeder van twee kinderen heeft de beste manier ontdekt om met haar ‘ellendige’ menstruatie om te gaan. Dat is namelijk om elk jaar zwanger te worden zodat ze haar menstruatie helemaal overslaat

Ellendige menstruatie

Chantel Schnider, uit Canada, verwacht haar derde kind met haar man Aaron en maakte een grappige video over haar ’tactiek’. De ‘menstruatie-preventie’ clip trok de aandacht van duizenden mensen die Chantel omschreven als een ‘supermoeder’ – maar anderen waren stomverbaasd. Als hij je elk jaar zwanger maakt, zodat je niet ongesteld hoeft te worden,” schreef ze in een TikTok-video die nu al meer dan 4,5 miljoen keer is bekeken. Chantel lip-syncet de woorden ‘Thank you to my man’ terwijl haar man naast haar staat met hun twee kinderen in elke arm.

Zwanger zijn betekend dat ze niet ongesteld wordt tot na de geboorte van de baby, waar ze dankbaar voor is. Mijn zwangerschappen zijn absoluut ellendig, maar op de een of andere manier ben ik nog steeds liever zwanger [dan dat ik] ongesteld ben,” schreef Chantel in de comments.  Ze onthulde ook dat ze het liefst een groot gezin willen met ’10 of 8′ kinderen. Het stel post ‘day in the life’ video’s en deelt hoe het is om een ouder te zijn met hun 662.000 TikTok volgers onder de gebruikersnaam The Alexander Family. De video verdeelde al snel de meningen, waarbij één persoon schreef ‘Winst is winst’ terwijl een ander zei ‘Dit is mijn idee van de hel’.

@thealexanderfamilyy THANK YOU! 🙌🏻🫶🏻🥰 #momsoftiktok #husbandandwife #pregnant #pregnancy #alexanderfamily ♬ and my man thank you to my man latto casa di remix – CasaDi

Zwijgen

Andere moeders konden zich vinden in Chantel’s ervaring om snel na de bevalling zwanger te raken en lange tijd niet ongesteld te worden. Meisje hetzelfde, ik had er drie in drie jaar,’ merkte een vrouw op, een andere zei: ‘Hetzelfde – nam wel een pauze in 2022’.

Om nog maar te zwijgen over het feit dat het zo leuk is om alle kinderen op hetzelfde niveau te hebben voor speelgoed, zodat je geen honderden verspilt,’ zei een andere vrouw.  Anderen ‘konden het zich echter niet voorstellen’ om ‘constant’ zwanger te zijn, zelfs als dat betekent dat ze niet elke maand ongesteld hoeven te worden.  Ummm… zelfs als het een grap is, is het niet echt grappig,’ zei er één.  Ik zou mezelf dit niet aan kunnen doen,’ gaf een ander toe. Hoe dan? Mijn zwangerschap was een hel,’ zei een derde.

Bron: Dailymail

Ex

Man onthult: “Dokters hebben mijn vrouw ‘nog maanden’ te leven gegeven en nu vraagt ze of ze ‘nog één keer’ met een ex mag slapen”

geschot

Serveerster geschokt door ‘onbeleefde’ boodschap op bon die uitlegt waarom koppel geen fooi gaf