in

Man dumpt vriendin en dan gebeurt dit: ‘Is er een verzekering voor gekke ex-vriendinnen?’

verzekering
Beeld: Twitter @InsaneRealitys

In de nasleep van een break-up kunnen emoties hoog oplopen, waardoor sommige mensen onverwachts de grip op zichzelf compleet kwijtraken. Dit gebeurde ook bij de dame in de volgende video.

Kookpunt

Een man die onlangs een einde maakte aan zijn relatie met zijn vriendin kreeg de schrik van zijn leven toen de vrouw compleet doordraaide en dit uitte op de man en zijn auto. Niet in staat om het einde van hun romance te accepteren, kwam de frustratie en woede van de vrouw tot een kookpunt en begon zij haar destructieve daad. In een vlaag van woede pakte ze een bijl en richtte haar opgekropte emoties op het voertuig.

Verzekering

Een video van het vertoon werd op social media gedeeld waar men het gedrag van de vrouw totaal afgekeurde en zich afvroeg wat haar zo woedend gemaakt zou kunnen hebben. “Is er een verzekeringscategorie voor een ‘gestoorde ex-vriendin’ of valt dit gewoon onder algemene vandalisme?” schreef iemand in de comments. Een ander grapte iemand dat ze had gedroomd dat de man vreemdgegaan was. Een enkeling vond de explosieve reactie van de vrouw juist vertederend.

Bron: Mancho.be

spuug

Vrouw verlaat medische school nadat ze duizenden dollars per week verdient met de verkoop van haar spuug

Polygamie relatie

Vrouw die in een polygamie relatie zit, vertelt hoe de relatie eigenlijk werkt