in

Vrouw levert bewijs: twijfelen is geen goed idee bij springen van een hoogte

Vrouw levert bewijs: twijfelen geen goed idee bij springen van een hoogte
Afbeelding: Screenshot @influencersinthewild

Sommige acties die we uitvoeren vereisen dat we snel moeten handelen. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat alles feilloos verloopt. Je kunt hierbij denken aan een situatie waarbij je van een hoogte moet springen. Dit is wat een vrouw heeft ervaren toen ze op het punt stond te springen van een hoogte.

Waarom twijfelen bij springen?

In de video is te zien dat de vrouw zich gereed maakt om te springen. Op een gegeven moment krijgt ze een moment van twijfel en kiest ze ervoor om dit niet meer te doen. Haar keuze heeft ervoor gezorgd dat ze is komen te vallen. De vraag die je je hierbij kan stellen is waarom de vrouw getwijfeld heeft. Het antwoord kan misschien gezocht worden in de sfeer van een moment van huiverigheid tijdens het springen. In de video is ook te zien dat de vrouw, bij het springen, een nerveuze blik op heeft. Dit verklaart wellicht dat ze niet helemaal zeker was van haar zaak.

Geen goed idee

Zoals eerder aangegeven is twijfelen geen goed idee bij een bepaalde handeling. De vrouw had er beter aan gedaan om vooraf een resoluut besluit te nemen. Als dat het geval was, was de val haar misschien bespaard. De vrouw kon tijdens het vallen wel ervoor zorgen dat ze ongedeerd is gebleven. Bij het vallen hield ze namelijk de omheining van de brug stevig vast om een zachte landing mogelijk te maken. Verder waren er ook enkele omstanders in de buurt die haar toesnelde om te assisteren. De actie van de vrouw levert zonder meer het bewijs om geen moment te aarzelen bij het springen vanaf een hoogte.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram account @influencersinthewild

Langste vrouw ter wereld verbreekt nog drie records

Vrouw vergeet boodschappentas: partner vult het met water en maakt haar kletsnat