in

Hond red paal acrobaat tijdens haar val

paalacrobaat

De paal acrobaat in de volgende video had er niet op gerekend dat haar sierlijke truc anders dan gepland zou aflopen. Maar gelukkig was haar trouwe viervoeter daar!

Paal acrobaat redden

‘Pole Fitness’ is een uitbreiding van paaldansen waarbij de paal wordt gebruikt als fitnessapparaat. Het traint het hele lichaam en versterkt spieren en ziet er ook nog eens indrukwekkend uit. Toch zit een blessure in een klein hoekje als je hoog in een paal hangt.

Candice, de paal acrobaat en instructrice in het volgende filmpje deelt vaak nieuwe video’s op Instagram waar zij indrukwekkende paaldans-trucjes laat zien. Dit keer was ze niet te beroerd om er een video van te delen van een uitvoering die minder perfect liep. Zo zien we hoe ze van de paal valt en recht op haar hond terechtkomt!

Matten

Gelukkig lijkt haar hond, die er vaker lekker rustig bij ligt terwijl zijn baasje haar oefeningen doet, er geen last van te hebben. ‘’ Godzijdank was mijn hond vandaag bij me tijdens de training, anders had ik nu misschien wel geen tanden meer en een gehavend gezicht” schrijft Candice dankbaar bij haar video. In de reacties kreeg Candice echter wel kritiek dat zij haar hond ernstig had kunnen bezeren, en in het vervolg misschien beter matten onder haar paal kan leggen.

Bron: Zita.be

Beeld: Instagram @polefitness_epping

teelvocht hond

Vrouw ondergaat experiment waarbij honden teelvocht gebruikt wordt om haar eicel te bevruchten

kilo

Man schokt social media met foto zonder T-shirt na 150 kilo te zijn afgevallen