in

Stunt van lenige dame gaat totaal mis!

Stunt van lenige dame gaat totaal mis!
Beeld: YouTube @ RM Videos

Een stunt doen is een creatieve manier om je atletische vaardigheden te kunnen bewijzen. Denk maar aan een stunt waarbij je heel hoog de lucht in springt om vervolgens een koprol te doen. En zo zijn er verschillende stuntjes die je kunt uithalen. In de meeste gevallen is het zo dat je een stunt een aantal keren moet hebben beoefend voordat je het foutloos kan doen.

Stunt gaat niet zoals gepland

In de video is te zien dat er een vrouw zich bevindt op een prachtige buitenplek. Blijkbaar maakt ze een mooie tijd door en heeft ze dus ruimte om haar kunsten te tonen. De video begint op het moment dat de vrouw aanstalten maakt om een atletische beweging te doen. Op de achtergrond kun je duidelijk horen dat er mensen zijn die haar aanvuren. Blijkbaar zijn deze mensen haar vriendinnen of familie. De vrouw ziet er zelfverzekerd uit en is vastberaden om een geweldige stunt uit te halen. Ze neemt een mooie aanloop en is helemaal klaar om haar kunsten te laten zien. De camera staat aan en er kan dus geen moment van de geweldige actie gemist worden.

YouTube @ RM Videos

Goed begonnen slecht geëindigd

Om eerlijk te zijn is de vrouw wel goed begonnen met haar stunt. En de vriendinnen die dit zagen, hadden het idee dat het niet meer mis kan gaan. Maar ze hadden zich allemaal vergist. De laatste beweging die de vrouw moest maken is totaal mis gegaan. Ze is namelijk op haar hoofd belandt en haar vriendinnen kwamen niet bij van het lachen. Gelukkig heeft de vrouw geen ernstige ongelukken overgehouden van het gebeuren. Het is niet duidelijk of de vrouw aan het oefenen was of al lang bezig is met haar bewegingen.

Bron: zita.be

Man slaagt erin om feilloos te dansen op mechanische stier

Man met 48 kinderen is bezorgd: "Wat zal mijn blind date denken?"

Man met 48 kinderen is bezorgd: “Wat zal mijn blind date denken?”