in

Vrouw krijgt de schrik van haar leven tijdens het zonnen: ‘Dit is precies waarom ik niet in Florida woon!’

zonnen

Een vrouw in Florida kreeg tijdens het zonnen de schrik van haar leven toen ze bezoek kreeg van een heel onaangename gast.

Schrikken tijdens het zonnen

De vrouw in het volgende filmpje dacht op een warme zomerdag lekker te gaan zonnen in de tuin toen een glibberige slang haar besloot te vergezellen. De overigens niet giftige slang kroop over het dijbeen van de vrouw omhoog waarna zij van haar tuinstoel schoot en begon te gillen.

@mirdare3 When in Florida. snakes be tripping. #iloveyoukasey ♬ original sound – MirDaRe3

Waterslang

De video ging al snel viraal waarna anderen ook hun horrorverhalen met slangen in Florida begonnen te delen. “Dit overkwam me toen ik in Florida woonde – het was vlak bij mijn gezicht. Ik schreeuwde zo hard dat ik de slang wegjoeg. Canada leek daarna niet meer zo erg lol”, schreef iemand in de comments. Anderen zeiden dat dit precies een van de redenen is dat zij niet in Florida óf Australië wonen.

Toch waren er ook enkele die vonden dat de slang eerder bang was voor de dame en haar gegil, en maar een waterslang was die niemand kwaad zou doen. De slang ging er in ieder geval snel vandoor en hopelijk kon de vrouw nadat zij van de schrik was bekomen verder bijbruinen.

Bron: Zita.be

Beeld: TikTok @mirdare3

toilet

Vrouw beleefd bizar moment op het toilet

orgasmes manifesteren

Moeder van één onthult dat ze nu ‘orgasmes kan manifesteren’ door te zingen bij een speciaal altaar