in

Dit zijn de 5 best bekeken films en series die je niet mag missen deze week

Beeld: YouTube @Netflix

Netflix, HBO, Disney+ en Prime Video hebben weer genoeg klaar liggen om deze week door te komen.

Klassiekers en nieuwkomers

De volgende series en films zijn de best bekeken op jouw favoriete stream kanalen. Onder de 5 best bekeken series die je niet mag missen, zijn een aantal klassiekers en interessante nieuwkomers.

Hostel 1& 2

Als we HBO Max moeten geloven is hun publiek aardig in de Halloween stemming. Bovenaan hun lijst staan zowel Hostel (2005) én Hostel 2 (2007). De twee klassiekers gaan over onwetende Amerikaanse toeristen die naar een Europees hostel worden gelokt en vervolgens de meest angstaanjagende avonturen beleven. De horror films die in het rijtje vallen met Saw, zijn een tikkeltje voorspelbaar, maar stellen de echte horror fans niet teleur!

The Watcher

Een getrouwd stel dat naar hun droomhuis verhuist, wordt bedreigd door angstaanjagende brieven van een stalker, ondertekend met ‘The Watcher’. De serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en laat geregeld de haren in nek recht overeind staan. De hoofdrollen in deze miniserie worden vervuld door Naomi Watts en Bobby Cannavale.

The Simpsons

Een andere klassieker op de lijst komt van Disney+. Hier staan de Simpsons weer helemaal aan de top en werd zelfs meer bekeken dan Star Wars en She-Hulk. De Amerikaanse animatie sitcom met de iconische Homer en Bart, verscheen in 1989 voor het eerst, en is hiermee de langst lopende op televisie.

The School for Good and Evil

Beste vrienden Sophie en Agatha bevinden zich aan weerszijden van een epische strijd wanneer ze worden meegesleurd in een betoverde school waar aspirant-helden en schurken worden getraind om de balans tussen goed en kwaad te beschermen. De film heeft een sterrencast met onder andere Charlize Theron, Michell Yeoh, Cate Blanchett, Laurence Fishburne en is ondanks kritische recensies na de trailer toch heel goed ontvangen door het publiek.

Lord of the Rings: The Rings of Power

Deze serie brengt voor het eerst de heroïsche legendes van de legendarische Second Age of Middle-earth geschiedenis in beeld. Dit epische drama speelt zich duizenden jaren voor de gebeurtenissen van JRR Tolkiens “The Hobbit” en “The Lord of the Rings” af en neemt de kijker mee terug naar een tijdperk waarin grote krachten werden gesmeed. En de fantasy serie werd door fans vol lof ontvangen en is al geruime tijd een favoriet.

Bron: Want

Beeld: YouTube

Man wordt vergeleken met weerwolf om zijn extreme lichaamshaar

Man doet 321 dagen alsof hij dood is en krijgt rol in CSI