in

Bruidegom onthult in huwelijkstoespraak dat nieuwe vrouw hem bedroog met zijn getuige

huwelijkstoespraak

Een bruidegom onthulde dat zijn nieuwe vrouw een affaire had met zijn getuige tijdens een huwelijkstoespraak op hun bruiloft. Auw.

Huwelijkstoespraak

De geminachte bruidegom deelde intieme foto’s uit van zijn vrouw en de getuige samen voordat hij aankondigde dat hij ‘nu zou vertrekken’. Hij liet de microfoon vallen en liep weg met zijn familie die hij van tevoren had gewaarschuwd. Ik was graag een vlieg op de muur geweest tijdens deze bruiloft, jij niet? En om het nog erger te maken liet de bruidegom de familie van de bruid de rekening van hun trouwdag betalen. Dubbel au.

Trouwplanners Georgina en Beth uit Gloucestershire deelden het verhaal van het ongewone huwelijk in The Unfiltered Bride podcast. Waarbij Georgina zei: “Ik heb nog een verhaal te vertellen. Ik kan je niet vertellen wie het me verteld heeft, want ik mag het verhaal eigenlijk niet vertellen, maar verdomme, ik ga het verhaal toch vertellen. “Dus er was een bruiloft en ze deden de bruiloft, bruid en bruidegom, trouwden, mooie ceremonie, receptie, gingen zitten voor het huwelijks ontbijt, hadden hun eten, toespraken na het eten.

Enveloppen

“Vader van de bruid doet zijn ding, bruidegom staat op en zegt, ‘Net voordat ik echt begin, komen er wat enveloppen rond. “Als jullie ze allemaal willen openmaken. Ja, dat zijn foto’s van de bruid die de getuige neukt, dus ik ga nu weg. “Liet de microfoon vallen en hij en zijn hele familie wisten ervan en vertrokken omdat ze wilden dat de bruid het eten had moeten betalen.” Een geschokte Beth vroeg toen: “Dus de bruid betaalde voor alles?” waarop Georgina bevestigde: “De familie van de bruid betaalde alles.” Beth zei toen: “Karma is klote,” voordat Georgina toevoegde: “De getuige ook.”

Een clip van de podcast werd gedeeld op TikTok waar het duizenden keren is bekeken en overspoeld met reacties van mensen die niet kunnen geloven wat ze net hebben gehoord. Een TikTok gebruiker schreef: “Ik neem het hem helemaal niet kwalijk!!! Ik zou hetzelfde doen.” Een ander schreef: “Mijn mond viel eigenlijk open. OMG!!!” Een derde voegde eraan toe: “Het leven draait om timing!!! Wat een legende! Iemand anders stelde echter de nogal relevante vraag: “Maar waarom is hij toch met haar getrouwd?” Goede vraag. Laten we aannemen dat hij na zijn vertrek is gaan opzoeken hoe hij een nietigverklaring kan regelen.

Bron: Ladbible

Hilarisch moment waarop een vrouwelijke bestuurder probeert te tanken

minnares

Vrouw die vreemdgaande echtgenoot en minnares aanreed ontloopt gevangenisstraf