in

Vrouw ‘date’ mannen met als doel geld te besparen: ‘Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!’

Vrouw 'date' mannen met als doel geld te besparen: 'Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen!'
Beeld: Instagram @ your.richbff

Een vrouw die wilde besparen deed dit door met mannen op een ‘date’ te gaan. Waardoor ze 2 jaar lang haar boodschappen niet hoefde te doen. Je mag zeggen wat je wil, maar de methode van de vrouw is best wel een creatieve manier om geld te besparen. Iedereen zoekt naar manieren om in deze periode geld te besparen. Deze vrouw lijkt wel het wiel uit te hebben gevonden met de wijze hoe ze geld aan het besparen was.

Gaat met mannen op ‘date’ om geld te besparen

De dame in kwestie heet Vivian Tu en ze is een voormalige medewerker van Wall Street. Nu richt ze zich op het delen van financiële adviezen op haar populaire sociale kanalen. In een van haar video’s heeft ze aangegeven hoe ze een creatieve manier bedacht heeft om te kunnen besparen. Haar onthulling heeft ervoor gezorgd dat een paar van haar volgers negatief hierop hebben gereageerd. Iedereen kan op zijn of haar manier besparen, maar van deze vrouw is wel van een andere orde. In ieder geval een om een diepe buiging te maken.

@yourrichbff Between 2016-2018 I didnt buy groceries once. Probably saved about $150 a week. #money #lifehack #finance #dating #nyc ♬ jealous girl lana del rey – h.

Ze hoefde 2 jaar lang geen boodschappen te doen

De methode van de vrouw luidt als volgt: Elke week gaat ze zes dagen per week met mannen op een ‘date’. De rekening laat ze betalen door de mannen waarmee ze uit gaat. De video die Vivian heeft opgenomen heeft ze gedeeld via haar TikTok account. De video had als bijschrift: “Als ze zeggen dat vrouwen niet weten hoe ze met geld moeten omgaan, maar je zes dates per week hebt om te voorkomen dat je voor de boodschappen hoeft te betalen”. Vivian legde uit dat ze hierdoor in staat was om wekelijks € 139.92 opzij te zetten. Binnen een periode van 2 jaar heeft ze € 14.365 bij elkaar gespaard.

Bron: curioctopus.nl

Beeld: TikTok @yourrichbff

Orgaan van dieren

Man die een carnivoor is, eet elk orgaan van een dier: “inclusief hun aubergine en testikels”

Vrouw die oogballen laat tatoeëren wordt met de feiten op de neus gedrukt: 'Is hierdoor blind geraakt!'

Vrouw die oogballen laat tatoeëren wordt met de feiten op de neus gedrukt: ‘Is hierdoor blind geraakt!’