in ,

2-jarige op heterdaad betrapt met hondenvoer: “Ik heb het niet aangeraakt!”

Beeld: YouTube @Al Kalam Studios

Kinderen zijn onschuldig, ook al is het tegendeel bewezen! En de 2-jarige Lilyana is daar het levende bewijs van. Deze kleine onruststoker werd door haar ouders betrapt op het aanraken van hondenvoer, iets wat ze weigert toe te geven.

“Ik heb het hondenvoer niet aangeraakt!”

Lilyana is het helemaal niet eens met het gepresenteerde bewijsmateriaal, en in een verhitte discussie met haar moeder is ze overtuigd van haar onschuld. Ze beweert dat haar aanklagers niet de waarheid spreken.

“De ruzie begon omdat ik eerder vaat aan het afwassen was. Lilyana kwam naar me toe en raakte bijna een scherp mes aan, dus mijn man zei haar om het niet aan te raken, en ze zei dat ze het niet aanraakte,” vertelde Sarah, de moeder, aan de Daily Mail. “Dus toen ik klaar was met de afwas, ging Lilyana naar de voerbak van de hond en zag eruit alsof ze zijn eten pakte, en ik vroeg haar waarom ze het eten aanraakte, en de ruzie begon,” vervolgde Sarah. En Lilyana wist er zeker van: “Ik heb het hondenvoer niet aangeraakt!” Ze is vastberaden dat haar ouders Sara en Tim de waarheid niet spreken, zij is onschuldig!

https://www.youtube.com/watch?v=rhgcGU0sgz4

Bron: Thelaughclub

Beeld: YouTube @Al Kalam Studios

Man slaat op vuilnisbak: wat er gebeurd zag niemand aankomen!

9-jarige gaat viraal: valt meerdere keren flauw tijdens katapult rit