in

Man laat een sixpack-tattoo op zijn buik zetten zodat hij helemaal klaar is voor de zomer

buik getatoeerd

Kun je je voorstellen dat je in een paar dagen buikspieren krijgt? Een tatoeëerder heeft een man het lichaam van zijn dromen gegeven door een sixpack op zijn buik te tatoeëren.

Sixpack op buik tatoeëren

Dean Gunther, een tatoeëerder uit Manchester, werd belast met het aanbrengen van een sixpack bij een man die zomerklaar wilde zijn zonder naar de sportschool te gaan. Het hele proces duurde in totaal twee dagen. Wat aanzienlijk korter is dan de tijd die je in de sportschool zou besteden om ze op natuurlijke wijze te krijgen. Op foto’s is te zien hoe Dean het lichaam van zijn klant zorgvuldig markeert met ingewikkelde gespierde lijnen voordat hij de gespierde spieren op zijn buik tatoeëert. Dean zei: “Hij heeft altijd al een sixpack willen hebben. Maar hij houdt er niet van om naar de sportschool te gaan of een dieet te volgen.

Dus besloot hij dat hij er met een sixpack-tatoeage altijd zomerklaar uitziet en toch kan genieten van bier en lekker eten. Ik was enthousiast over deze tatoeage omdat ik hem al eerder had zien zetten. Maar het zag er niet realistisch uit en het waren zwarte basislijnen. Dus besloot ik deze uitdaging aan te gaan en het helemaal anders te doen. Het was een van mijn meest ongewone verzoeken, maar ik ben er helemaal voor. De video van het tatoeageproces heeft duizenden views verzameld op TikTok, met mensen die reageren op het zeldzame verzoek. De video laat eerst zien hoe Dean het stencilpapier afpelt om paarse contouren op de buik van de man te laten zien. Voordat hij voorzichtig de gespierde spieren op zijn buik tatoeëert. De klant trekt dan heel trots zijn t-shirt omhoog om zijn nieuwe sixpack te laten zien.

Bron: Dailymail

baas geblokkeerd

Vrouw blokkeert het nummer van haar baas nadat hij buiten werktijd contact met haar opnam

tumor

Knoeiende arts amputeert per ongeluk de “aubergine” van patiënt na verkeerde diagnose van tumor