in

LOLLOL

Vrouw zet haar overspelige ex-vriend op een grappige manier betaald

Vrouw zet haar overspelige ex-vriend op een grappige manier betaald
Beeld: TikTok @discoveranddocument

Als je onrecht is gedaan door een ex-vriend, dan wil je graag dat de schuldige zijn straf krijgt. Vooral wanneer het gaat om een relationeel probleem is dat het geval. Zo heeft een vrouw op een creatieve manier haar overspelige ex-vriend betaald gezet voor wat hij haar heeft aangedaan.

Haar ex-vriend op een grappige manier betaald gezet

Zoals eerder aangegeven heeft de vrouw een grappige manier bedacht om haar ex een lesje te leren. Op een of andere manier heeft ze het kunnen bolwerken om toegang te krijgen tot zijn Disney+ account. Toen ze zich eenmaal toegang had verschaft, kwam ze tot een markante ontdekkingen van haar ex. Het verhaal van Lucy is niet zo een mooie. Ze werd een half jaar lang bedrogen en dit zat haar nog steeds zwaar op het hart. Toen Lucy inlogde zag ze de naam van haar ex en de dame met wie hij uitliep: Ben en Jaz. Je kun je wel voorstellen wat er in zo iemand omgaat als je tegen zoiets aanloopt. Gelukkig heeft zij het op een nette manier aangepakt en op een hilarische manier afgedaan.

@discoveranddocument #stitch with @Sadielane ♬ original sound – lucy

Mr & Mrs Cheater

In een video die Lucy op TikTok heeft geplaatst, vertelde ze wat ze precies gedaan heeft. Ze gaf namelijk het volgende aan: “Ik weet het: het is kinderachtig, maar ik veranderde hun namen naar ‘Mr and Mrs Cheat’ en de afbeelding paste ik aan naar een cheeta”. Nadat ze dit gedaan heeft zal het dus voor Ben en Jaz even schrikken zijn. De video van Lucy werd maar liefst meer dan 50.000 keer bekeken op TikTok. Sommige van haar volgers steunden de actie van Lucy, maar er waren ook enkele die een andere zienswijze hadden. Lucy heeft het gedaan zoals zij het wou hebben.

Bron: zita.be

Beeld: TikTok @discoveranddocument

Influencer laat veel stof doen opwaaien door naakt voor kathedraal te poseren

Influencer laat veel stof doen opwaaien door zonder kleren voor kathedraal te poseren

Man die $30 miljoen won, houdt het geheim voor familie voor het geval ze er lui van worden