in

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten

Hasbulla beweert dat hij te jong is om aan trouwen te denken en te daten
Beeld: Instagram @hasbulla_

Hasbulla Magomedov heeft beweerd dat hij nog te jong is om te daten en aan een huwelijk te denken. De 19-jarige social media sensatie beantwoordde een paar vragen terwijl hij op tournee is door Australië. Hij stopte bij The Kyle and Jackie O Show om een paar vragen te beantwoorden.

Te jong om te daten

Gastheer Kyle Sandilands vroeg: “Je bent een erg populaire jongeman. Wil je op een dag trouwen? Met wat voor soort vrouw ga je misschien trouwen in de toekomst?” De 3’3″ TikTok beroemdheid die dwerggroei heeft, antwoordde via zijn vertaler dat hij op dit moment niet geïnteresseerd is.

Nadat Hasbulla antwoordde, zei zijn vertaler: “Ik zal er later over nadenken. Ik ben te jong.” Dit alles gebeurt omdat Hasbulla momenteel bezig is met zijn allereerste toespraaktournee, waarbij hij de wereld rondreist om te poseren voor foto’s en zijn wijsheid over allerlei onderwerpen aan te bieden, met een vertaler op sleeptouw.

Regels

Er zijn echter enkele strikte regels voor degenen die aanwezig willen zijn en op de foto willen. Zo mogen vrouwen niet met hem op de foto vanwege zijn religieuze en culturele overtuigingen. De Dagestani-gigant voegde een disclaimer toe aan de flyer voor zijn tour die luidde: “Aan onze vrouwelijke gasten, als u de officiële meet and greet van de tour met Hasbulla wilt bijwonen, bent u van harte welkom om dit te doen, maar erkent u alstublieft de beperkingen van fotografie.

“We begrijpen de teleurstelling die dit veroorzaakt. “We respecteren echter de culturele en persoonlijke overtuigingen van Hasbulla en moeten dienovereenkomstig aan zijn verzoeken voldoen.” Natuurlijk is het geheel aan hem met wie hij op de foto gaat, dus daar is niet echt iets aan te doen. Tijdens de tournee georganiseerd door The Hour Group heeft Hasbulla op 29 en 30 augustus al in Sydney gesproken.

Bron: Ladbible

Beeld: Instagram @hasbulla_

Man die 20 minuten schijndood was verteld wat hij gezien heeft en hoe het zijn leven heeft veranderd

Man die 20 minuten schijndood was verteld wat hij gezien heeft en hoe het zijn leven heeft veranderd

Vrouw die al zes jaar met vriendje gaat ontdekt dat hij haar biologische broer is