in ,

WTFWTF

Vrouw die teveel at moet dubbel betalen bij ‘all you can eat’ restaurant

Beeld: TikTok @ poppypaints / Pexels

Bij een all-you-can-eat restaurant kunnen gasten zoveel eten als ze willen voor een vast bedrag. Maar deze vrouw heeft onthuld dat zij dubbel moest betalen in een “all you can eat”-restaurant, omdat de eigenaars dachten dat zij te veel had gegeten. OK, dat is dus echt in strijd met de fundamentele claim erachter. En het is ook nog eens ronduit onbeschoft.

All-you-can-eat

De TikToker genaamd Poppy, reageerde op een andere video waarin er aan mensen werd gevraagd om hun ervaringen met ‘fat-shaming’ te delen. Poppy, uit het Verenigd Koninkrijk, legde uit dat ze uit eten was geweest bij een ‘all you can eat’ buffet. Maar toen ze het bonnetje controleerde zag ze dat ze twee keer had moeten betalen, omdat ze ’te veel’ had gegeten. Nogmaals, dat is niet gebruikelijk in dat soort restaurants, of in welk restaurant dan ook. Natuurlijk weigerde ze twee keer te betalen.

Poppy legde uit: “Ik ging eens naar een all you can eat buffet, en toen de rekening kwam, merkte ik dat ze me twee keer hadden laten betalen. “Ik vroeg waarom, en ze zeiden dat ik teveel gegeten had.” Zij lijkt het tenminste grappig te vinden. Het zou erg makkelijk zijn om ongelooflijk pissig te worden van dat soort gedrag.

@poppypaints #stitch with @danievanier #fatshamed #plussizetok ♬ original sound – paintedplayscapes

Aardig zijn kost helemaal niets

Op social media worden een tal van andere ervaring gedeeld rondom overgewicht en de benadeling die mensen met een maatje meer krijgen in het dagelijks leven. Zoals de vraag’ Wanneer komt de baby?’.

Een ander deelde een ervaring in een apotheek in Frankrijk: “In het zuiden van Frankrijk naar een apotheek geweest voor zonnebrandolie en de apotheker wees mij op de Slim fast display.” Iemand anders voegde toe: “Ging een Victoria’s Secret binnen en een personeelslid kwam naar me toe, bekeek me van top tot teen en zei ‘we verkopen hier niet JOUW maat’ – ik ging weg, ben nooit meer terug geweest.” Iemand anders vertelde: “Mijn schoonmoeder zei tegen me: ‘Als je zo gezond eet, waarom ben je dan zo zwaar?’ Nou, ze is nu mijn ex-schoonmoeder.” Het is een reminder aan ons allemaal dat aardig en beleefd zijn helemaal gratis zijn, vooral als iemand zijn of haar geld in jouw zaak komt uitgeven.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @ Poppypaints

Stom dronken man van vlucht geschopt

Gigantische golf verpest bruiloftsreceptie in Hawaï