in

Audi-rijders komen er nu pas achter dat er een verborgen apparaat in hun auto zit

audi-rijders
Beeld: TikTok @francescaca

Audi-rijders komen er nog maar net achter dat er een verborgen apparaat in hun auto zit – ondanks dat ze de auto al jaren bezitten.

Audi-rijders

Sommigen vonden ‘geheime knoppen’ onder hun spiegels, deze bestuurder vond een ‘geheim’ vakje. Een virale TikTok toonde de ontdekking van een bestuurder van een verborgen voorwerp in de kofferbak van hun auto. De gebruiker postte een video met het bijschrift: “Ik heb deze auto al 4 jaar en realiseerde me net dat er dit handige apparaatje in de kofferbak zit.” Ze is verbaasd dat haar Audi A1 deze functie al die tijd heeft gehad, ondanks dat ze het nooit wist. En hoewel het niet bepaald de meest opwindende functie is, zou het bestuurders kunnen helpen in gevaarlijke situaties. De bestuurder zegt in het begin: “Ik was vandaag jarig toen ik me realiseerde dat Audi A1’s dit doen.”

Vervolgens tilt ze de kofferbak van haar auto op en laat ze een rechthoekige uitsparing bij de achterruit zien. “In de kofferbak, onder dit stukje,” zegt de gebruiker en laat zien hoe ze een klein slotje draait voordat ze het compartiment naar beneden trekt om een rood voorwerp te onthullen dat in de kofferbak is ingebouwd. “En ik weet wat je denkt, ik had zoiets van ‘Frankie je moet hier niet aankomen’. Maar nee, het is goed, het is goed. “Het trekt er zo uit.” De auto-eigenaar opent vervolgens de rode doos om een ander opgevouwen, soort superbelangrijk oranje voorwerp te onthullen. “En als, maar meer wanneer, je kleine Audi kapot gaat, daar ga je dan,” zegt ze.

@francescaca7 I’ve had this car for 4 years and just realised it has this nifty little device in the boot #fyp #audia1 #carhack #iwastodayyearsold ♬ original sound – Francesca

Verborgen voorwerp

Het verborgen voorwerp is een oranje, door de fabriek geleverde gevarendriehoek en ze plaatst hem achter haar auto om het gebruik ervan te demonstreren. Volgens regel 276 van de verkeersregels moet je bij autopech een gevarendriehoek op de weg plaatsen, minstens 45 meter achter het voertuig. Als je geen van deze driehoeken in je auto hebt, kun je een ander toegestaan waarschuwingssysteem gebruiken. Je kunt deze gebruiken op tweebaanswegen, maar je mag ze nooit gebruiken op snelwegen. Als je toch moet stoppen omdat je voertuig kapot is, moet je altijd je alarmlichten gebruiken en indien mogelijk van de weg raken.

Hoewel dit deel uitmaakt van de verkeersregels, deelden andere TikTok-gebruikers dezelfde verbazing: “Ik ga controleren, ik had GEEN IDEE.” En een ander zei: “rent naar buiten om mijn Audi A1 te controleren“. Anderen zeiden: “Ik heb dezelfde auto en ben net gaan zoeken… bedankt.” Ondanks dat veel gebruikers erop wezen dat het onderdeel is van de verkeersregels, zei er toch één: “Nou om eerlijk te zijn, schreeuwt die cover niet echt: ‘bevat gevarendriehoek.’ Ik zou het waarschijnlijk ook missen.”

Bron: Ladbible

kinderen

Dit is een opmerkelijke feit: “Als je kinderen erbij hebt zal jij je nooit vervelen”!

zwemtocht

Man laat schokkende gevolgen zien van zijn poging om het wereldrecord langste ononderbroken zwemtocht te verbreken