Menu
in

Vrouw radeloos: ‘Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was’

Vrouw radeloos: 'Mijn man begon zich vreemd te gedragen nadat mijn zus aankondigde dat ze zwanger was'

Beeld: Pexels

Een vrouw is radeloos nadat ze iets vreemds heeft meegemaakt. Haar man begon zich raar te gedragen op het moment dat haar zus aangaf dat ze zwanger was. Helemaal vreemd is het verhaal misschien niet. Toch neemt dit niet weg dat het gedrag van de man veel vragen oproept. De vrouw kon het niet nalaten om haar verhaal op sociale media te posten.

Vrouw radeloos nadat man vreemd gedrag vertoont

Zoals eerder aangegeven kon de vrouw het gedrag van haar man niet plaatsen. Op het moment dat haar zus aan de familie zei dat ze zwanger was, kreeg ze van alle hoeken en kanten de felicitaties van de familie. Echter, de vrouw van de man bleef op zijn plek blijven zitten. In plaats van zijn schoonzus te feliciteren, staarde hij op een ongewone manier naar zijn haar. De vrouw die dit natuurlijk opmerkte vroeg hem wat er aan de hand was. De man zei hierop dat hij zich niet lekker voelde en is zich vervolgens in het toilet gaan opsluiten. De volgende ochtend werd het zaakje nog erger dan het al was. De vrouw werd namelijk wakker en ontdekte dat haar man aan het huilen was in de badkamer.

Moment dat zus zwangerschap aankondigde

Volgens de vrouw is het niet helemaal vreemd dat de man zich zo gedroeg. De vrouw denkt namelijk een idee te hebben van waar dit vandaan komt. De vrouw zei namelijk: “Wat me zo rot doet voelen, is dat mijn zus ooit zei dat mijn man haar type was en dat ze hoopte iemand zoals hij te vinden”. De vrouw zegt verder dat ze bang is dat haar man en haar zus een relatie hebben. Dit ondanks het feit dat haar zus in een relatie zit. Dit verhaal blijft vreemd en raar.

Bron: curioctopus.nl

Post: Reddit @ r/TrueOffMyChest

Leave a Reply

Mobiele versie afsluiten