in

Boze en ‘zieke’ vegan stuurt brieven voor buren die bezig zijn te bbqen

brieven

Een veganist gaat viraal omdat hij meerdere boze brieven naar zijn buurman gestuurd over een barbecue die hem en zijn gezin ziek zou maken.

Boze brieven

Een man uit Perth ging eerder deze week viraal nadat hij zijn buurman had aangesproken op het koken van vlees en beschuldigde de buur van het ziek maken van zijn gezin door de geuroverlast. Hij vroeg zijn buurtgenoten of zij voortaan hun ramen konden dichthouden omdat zij alleen plantaardig voedsel zouden eten en ziek werden van de geur. Het vleesdrama ging verder tijdens het feest ter ere van de kroning van koning Charles III waarop de vleeseters hun ‘ laatste waarschuwing’ kregen nadat zij garnalen op de BBQ hadden gelegd. Volgens de man dreven zijn buren nu de spot met hem door toch door te gaan.

Hij schreef opnieuw een brief: “Hallo Kylie, je neemt me in de maling en je bent ronduit onbeleefd. Ik heb mijn zorgen geuit over de geur van vlees die mijn familie ziek en overstuur maakt en je gaat zaterdagavond barbecueën, nodigt veel mensen uit en je wist dat dit invloed zou hebben op mij en mijn gezin.” De handgeschreven brief vervolgde: “Mijn vriendin Tina vertelde me dat je mijn brief op sociale media hebt gezet en dat dit tegen je is gekeerd, wat ‘verdiende loon’ is.” De waarschuwende brief werd afgesloten met: “Geen BBQ’s meer en houd dat raam gesloten tijdens het koken, anders meld ik je en ga ik ook naar sociale media.”

afbeelding: Facebook/@Hey Perth

Respect

De reacties op de brief die opnieuw op social media verscheen waren niet mals: “Je buren hebben het recht om te koken wat ze willen in hun keuken, jij bezit de lucht niet. Jij hebt ook het recht om te koken wat je wilt in jouw keuken en te weten dat jij en jouw familie het begrijpen en respecteren, evenals anderen.” schreef iemand.

Een tweede persoon reageerde met: “OMG, hoe belachelijk. Waarom zou je je eetgewoonten veranderen om iemand anders te plezieren? Zouden zij dat doen?” Anderen vonden het verzoek echter helemaal niet zo overdreven. Iemand schreef: “Een beetje hoffelijkheid gaat een lange weg, het is niet alsof ze je vragen om hun auto te wassen of hun huis schoon te maken.” Het zou leuk zijn om wat respect voor je buren te zien en hen niet openlijk te proberen te schamen omdat ze sterke ethische normen hanteren.” Een laatste Facebook-gebruiker sloeg de spijker op zijn kop: “Wees veganistisch. Eet vlees. Ieder voor zich!” voegde een ander toe.

Bron: Ladbible.com

Beeld: Facebook@Hey Perth, Pexels

kadaver

Slapende man werd aangezien voor een kadaver

daad

Vrouw wordt gearresteerd over video waarop ze ‘de daad doet’ met een hond