in

WTFWTF

Vrouw onthult: “Mijn man gaat steeds naar Thailand en stuurt elke maand honderden euro’s daarheen”

Thailand

Een 70-jarige vrouw heeft onthuld dat haar man “blijft verdwijnen” naar Thailand en daar maandelijks “honderden euro’s” naartoe stuurt.

Verdwijnen naar Thailand

De anonieme beller, die ‘Julie’ heet, zei in een ‘Dear Deidre’ telefoongesprek in This Morning dat hij vertrekt zonder het haar te vertellen en dat hij niet vertelt waar het geld naartoe gaat. Een geschokte Phillip Schofield en Holly Willoughby luisterden toe hoe het bizarre verhaal aan de pijnlijke tante werd verteld. “Normaal gesproken gaat hij op woensdagavond,” onthulde ze. “Ik kom thuis, er is geen briefje, niets, paspoort, weg, kleren weg. Geëmotioneerd voegde Julie eraan toe: “Ik ben nu 70… Ik weet gewoon niet wat ik moet doen… Ik denk: hoe lang heb ik nog?

Deidre drong er bij de beller op aan om “dit niet langer te accepteren” en noemde het gedrag van haar man “verschrikkelijk”. Wat je man doet is natuurlijk jouw zorg en het wegsluizen van honderden ponden gezinsinkomen – dat is verschrikkelijk’. Terwijl Julie verduidelijkte dat het geld niet van een gezamenlijke rekening wordt gehaald, is het onduidelijk wat de financiële situatie van het paar is. Phillip walgt van de situatie en hekelt wat hij duidelijk ontrouw vindt. “Hij heeft iemand anders,” zei de presentator. “Hij gaat naar Thailand om iemand anders te zien. ‘Of meerdere mensen,’ voegde Deidre eraan toe.

Advocaat inschakelen

Ook op Twitter was men ontzet over Julie’s verhaal, en velen riepen haar op om ‘de sloten te veranderen’ of ‘een advocaat in te schakelen’. Ik denk dat we weten waarom hij naar Thailand gaat Julie,’ schreef een gebruiker. “Het is misschien moeilijk als je 70 bent, maar mijn God Julie,” merkte een ander op. ‘Sloten vervangen de volgende keer dat hij weg is. Hij is een absolute klootzak. ‘Laat hem nu Julie,’ drong een derde persoon aan. Een ander voegde simpelweg toe: “Oh Julie ffs.

Bron: Dailymail

lippen

Vrouw waarschuwt voor ‘gratis cosmetisch werk’ nadat haar lippen groot werden

vissers

Vissers vangen per ongeluk krokodil tijdens het vissen, maar besluiten het nooit meer te proberen