in

WTFWTF LOLLOL

Vrouw onthult dat haar vriend voor alles betaalt omdat ze ‘een investering’ is

Beeld: YouTube @SWNS

De meeste vrouwen in relatie verwachten vaak genoeg dat hun partner voor alles kosten moet draaien in een relatie. Dit is namelijk ook het geval bij deze vrouw uit Londen die heeft onthuld hoe haar vriend alles in hun relatie betaalt nadat hij haar omschreef als een ‘investering’.

Een investering

Hannah Chan, 27, heeft gezegd dat ze haar vriend Ed Reay, 22, 100 procent van hun huur, rekeningen en vakantie laat betalen. Na vele mislukte dates besloot Hannah dat ze iemand wilde die voor haar kon zorgen en de leiding kon nemen. Ze kwam tot het besef dat als een carrière gedreven vrouw een relatie met iemand die kon ‘domineren’ en ‘voor haar zorgen’ was wat ze nodig had.

Hannah ontmoette collega-ondernemer Canadees Ed Reay in juli 2021 nadat Reay aanvankelijk contact had opgenomen in mei 2021. Ed vloog uit Vancouver en het paar kon het zo goed met elkaar vinden dat hij in september 2021 naar Londen verhuisde. Naarmate de relatie vorderde, begon Ed meer financiële verantwoordelijkheid op zich te nemen en betaalt nu alle rekeningen. Er wordt gezegd dat Hannah hem trakteert op smoothies en het huishouden doet.

Een 100/100 relatie

De zakengoeroe zei ook dat ze ‘waarde teruggeeft’ door voor het huis te zorgen en ‘hem zich ontspannen en gesteund te laten voelen’. Hannah zei: “Ik begon me te realiseren dat ik in een relatie niet de dominante wilde zijn en dat ik iemand wilde die voor mij kon zorgen. “Voordat ik mijn zakelijke succes en geld dat ik verdiende altijd beschouwde als mijn waarde in daten. Maar ik besefte dat ik dat niet wilde.” Ze vervolgde: “Na een ontmoeting met Ed vertelde hij me dat hij voor mij wilde zorgen.” We hebben een 100/100-relatie, hij zorgt voor het financieel gedeelte. En ik geef hem 100 procent als het gaat om steun en liefde en kleine dingen zoals hem een ​​smoothie brengen na een stressvolle dag.

“Er is geen goed en fout in daten. Het belangrijkste is dat je waarden overeenkomen tussen jou en je partner voor wat je wilt in een relatie.” Hannah zei dat ze er snel achter kwam dat Ed de hulpverlener in de relatie wilde zijn. “Het kwam natuurlijk naar voren dat hij iemand wilde zijn die kon voorzien”, zei ze.

Bron: Ladbible

Beeld: YouTube @SWNS

Man laat etalagepop achter bij pinautomaat en laat een rij met gefrustreerde wachtende mensen achter

'Niet iedereen steunt onze transrelatie'

Trans koppel onthult: ‘Niet iedereen steunt onze trans relatie’