in

Bezorger eet maaltijd van klant: laat verbijsterd briefje achter

Beeld: TikTok @thesuedeshow

Wanneer je eten besteld hebt wacht je ongeduldig op de bezorger, zodat jij je maaltijd kan nuttigen. Maar deze man wilde zijn eten afhalen, en was stomverbaasd toen hij zijn bestelling opende en ontdekte dat zijn bezorger zijn maaltijd had opgegeten.

Maaltijd opgegeten

TikTokker, @thesuedeshow, had een maaltijd besteld bij WingStop. Maar toen die aankwam, kreeg hij alleen een doos vol botten en een briefje met uitleg over de situatie. Hij zei: “Ik kan dit niet verzinnen. Hier bestel ik wat WingStop. En in mijn tas krijg ik dit.” Als hij een papieren bakje met frietjes uit zijn tas haalt, blijkt het helemaal leeg te zijn, afgezien van een paar vlekken en een briefje dat erin zit.

Het wordt nog erger als hij de rest van zijn bestelling uit de zak blijft halen, hoewel er een kleine troost was dat zijn drankje intact was gebleven. Ik onthulde de inhoud van de doos met kippenvleugels en alles wat er nog in zat waren de botten die door de bezorger ontdaan waren van alle vlees. Op het briefje dat bij het eten werd achtergelaten stond: “Het spijt me dat ik je maaltijd gegeten heb. Ik ben skeer en heb honger. Beschouw het alsof je het vooraf betaalde. Ik stop met deze stomme baan. Wees gezegend. Je Door Dash jongen.”

@thesuedeshow Cmon Now Door Dash Man🤦🏿‍♂️🤬 #fy #fyp #doordash #wingstop #howdidthishappen ♬ original sound – Funny Mane Suede

Verdeelde meningen

De mensen waren verdeeld over wat ze moesten denken van de bezorger die het eten van de man opat. Velen vonden het vreselijk om zoiets te doen. Terwijl anderen sympathie voelden voor iemand die zei dat hij zo’n honger had dat hij zijn maaltijd moest opeten. Een persoon zei: “dat ze honger hebben is niet jouw probleem, het is hun probleem.” Terwijl een ander terugbracht dat het “allemaal ons probleem” was en dat “iemand met een baan zich eten moet kunnen veroorloven”.

Velen kwamen ook met tips en advies voor de onfortuinlijke man, en stelden voor dat hij zijn geld terug zou vragen en compensatie zou proberen te krijgen voor het feit dat zijn eten al opgegeten was. Anderen vroegen zich af waarom de bezorger het eten niet gewoon had opgegeten, de levering als voltooid had genoteerd en niet eens de moeite had genomen om een briefje achter te laten. Hoewel hij zijn eten niet kreeg, kreeg hij uiteindelijk toch zijn geld terug en zei hij later dat hij zijn eten voortaan zelf zou ophalen in plaats van het te laten bezorgen.

Bron: Ladbible

Beeld: TikTok @thesuedeshow

Pornoster schaamt zich voor zijn penis en overweeg een operatie om het te vergroten

Natuurfilmster schaamt zich voor zijn “aubergine” en overweeg een operatie om het te vergroten

Loterijwinnaar van € 11636.95 per maand voor de komende 30 jaar gedumpt door partner en van de jackpot afgesneden

Loterijwinnaar gedumpt door partner en verliest ook het gewonnen geldbedrag