in ,

Dit is waarom je liever een hond kan nemen dan een relatie

Beeld: Unsplash

Om een relatie te hebben is heel erg leuk, maar om een hond te hebben is best veel leuker of niet? Ja, een hond is namelijk heel erg trouw en vertoont namelijk geen jaloers gedrag (behalve als je een andere hond aandacht geeft). En ja, ze blijven ook altijd naar je luisteren, en je moet best wel aangeven dat het nooit nog zo verleidelijk was geweest om een hond te nemen. Maar wat als je moest kiezen tussen een hond of een relatie?

Een hond of een relatie?

Wij weten wel welke we zouden kiezen hoor, jij toch ook? Maar als je nog twijfelt als je een hond of een relatie moet kiezen, hebben wij hieronder een lijstje om je keuze wat sneller te maken.

1. Een hond is loyaal

Het is vooral heel erg moeilijk om een loyale partner te vinden, want ja heel veel partners zijn dat niet. En ja, om deze reden raden we je dus aan om voor een hond te kiezen.

2. Een hond houdt je fit

Een hond moet je meerdere malen per dag uitlaten. Maar als je een vriend hebt wordt je namelijk lui, omdat hij liever lekkertjes op de bank met je blijft om te netflixen.

3. Voor een hond hoef je niet uitgebreid te koken

Als je een hond een bot of een bakje brokjes geeft, is hij de gelukkigste hond ter wereld. Maar als je een vriend hebt moet je in de ochtend een omelet klaarmaken, in de middag een bagel en in de avond nog maaltijd. En ja, soms verwacht hij ook een tussendoortje. Best wel veel werk of niet?

4. Een hond ligt alleen aan het voeteneinde

Als je een hond hebt neemt hij niet je hele bed in beslag. Je hebt dus veel meer ruimte in bed om uitgebreid te liggen.

smiling woman lying on ground beside black dog at daytime
Beeld: Unsplash

5. Een hond is minder duur

Je geeft ongeveer een half maandsalaris uit aan cadeaus als je vriend jarig is. Maar bij een hond hoeft je dat helemaal niet te doen. Als je hem op Dierendag een extra lekkere maaltijd geeft is hij heel erg tevreden.

6. Een hond luistert altijd naar je

Als je een hond hebt kan je uren blijven praten zonder dat hij gaat vervelen. Maar een vriend zou allang aangeven dat hij enorm baalt.

7. Een hond zit niet continu op zijn telefoon

Het is heel irritant al je partner continu op zijn of haar telefoon zit. Maar als je een hond hebt, heb je daar helemaal geen last van.

8. Een hond is niet jaloers

Ja, hij kan best wel een beetje piepen als je een andere hond aait, maar daar is dan ook alles mee gezegd.

Bron: Beautify

Beeld: Unsplash

Deze simpele relatietips maken je relatie in één klap beter

Dit zijn 20 pijnlijke hilarische memes over introvert zijn