in

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika

Enorme alligator van 12 voet gevangen in een woonstraat in Amerika
Beeld: YouTube @ SWNS

Bewoners van een Texaanse buurt wisten niet wat hun overkwamen toen er een enorme alligator in hun straat was. De alligator terroriseerde de buurtbewoners en moest door speciale eenheden worden gevangen. Het beest is enorm groot en vormde een groot gevaar voor de lokale bewoners.

Alligator van 12 voet gevangen

Zoals eerder aangegeven moesten er speciaal getrainde eenheden erbij gehaald worden om de enorme alligator te vangen. Echter, aan het begin van de video lijkt het veel erop alsof een van de mannen te dicht bij het beest staat. Maar daarna is er gelukkig te zien dat er een touw aan de bek van het beest is vastgemaakt. De beelden tonen een man die de alligator naar zich toetrekt van onder een auto. De alligator merkt dit op en maakt voor even een poging om aan te vallen. De man, die toen wel op een relatief veilige afstand was, leek alles onder controle te hebben. Uiteindelijk werd het touw via een boom omgeleid om het beest op een veilige manier in de val te lokken.

YouTube @ SWNS

Uiteindelijk gevangen

Na lang bezig te zijn geweest, is het uiteindelijk gelukt om het beest in een benarde positie te krijgen. Aan het einde van de video leek het beest uitgeput te zijn van de strijd. Hierdoor kon een man blijkbaar heel eenvoudig het bek van het beest stevig dichtplakken met speciale tape. Nadat het bek van de alligator was dichtgeplakt, was die minder gevaarlijk geworden. Met veel tact en inzicht is het uiteindelijk gelukt om alle poten van de alligator stevig vast te binden. De kop werd met een doek dichtgemaakt zodat die niets meer kon zien. Uiteindelijk werd het beest middels een speciale heftruck gehesen en gezet in een dichtstbijzijnde pick-up. Het beest is op een veilige manier afgevoerd.

Bron: YouTube

Gedumpte bruid besluit door te gaan met bruiloft zonder bruidegom

Vrouw is verslaafd aan plastische chirurgie en weigert doktersadvies: “Ik houd ervan”