in

’s Werelds grappigste piloot geeft passagiers op een hilarische manier veiligheidsinstructies

Beeld: YouTube @Caters Clips

Een man is uitgeroepen tot ’s werelds grappigste piloot nadat hij op een virale video 150 passagiers in verlegenheid heeft gebracht met zijn snedige veiligheidsmededeling.

Normale veiligheidsinstructies

Cindy Kuhn, 55, legde het hilarische moment vast waarop een stewardess op het vliegtuig tuner zijn hilarische, unieke kijk op een veiligheidsmededeling voorlas. In de video zijn rijen passagiers te horen die hysterisch lachen toen de stewardess zijn geestige draai gaf aan de normale veiligheidsinstructies voor het opstijgen.

Daniel Sandberg, de piloot van Frontier Airlines, begon zijn aankondiging door de stewardess vooraan in het vliegtuig voor te stellen als zijn vrouw en die achteraan als zijn minnares, voordat hij begon aan zijn drie minuten durende komische routine. Cindy, uit Colorado Springs, zei: “Hij moet ’s werelds grappigste piloot zijn. Hij was zo persoonlijk en had ons allemaal aan het lijntje.

Grappigste piloot

Toen hij zijn toespraak begon, stelde hij de stewardess vooraan in het vliegtuig voor als zijn vrouw en die achteraan als zijn minnares en toen wist ik dat ik een leuke vlucht tegemoet ging. Het was leuk om zoiets zelf mee te maken, gewoon om daar te zijn en zo’n zeldzaam en hilarisch moment mee te maken. Ik voelde me gelukkig dat ik erbij was, aangezien je dit soort dingen normaal gesproken alleen in virale video’s ziet. Toen hij zijn aankondiging begon, waren de mensen echt opgewonden en we verwachtten allemaal dat de humor zou escaleren, wat ook gebeurde. Sommige mensen kunnen een humeur hebben als ze vliegen, dus ik denk dat dit echt geweldig was omdat iedereen er blij van werd.

De brutale piloot bleef duidelijk bij zijn landing toen de passagiers reageerden met een daverend applaus aan het einde van de aankondiging. In de video is te horen hoe hij passagiers instrueert hoe ze hun ‘favoriete kind’ kunnen helpen hun opblaasbare reddingsvest om te doen en dat zuurstof alleen wordt verstrekt aan passagiers die ‘de extra 49,99 dollar hebben betaald’. Het is een geweldig gevoel als je mensen over de hele wereld positiviteit kunt brengen. ‘Het was absoluut hilarisch, verfrissend en ik denk dat het ook gekoesterd werd. Ik weet dat ik dat moment altijd zal koesteren. De stewardess op mijn volgende vlucht is een moeilijk te volgen act. Als ik kon, zou ik Daniel op al mijn vluchten willen hebben.

Bron: Dailymail

Beeld: YouTube @Caters Clips

Moeder stuurt haar zoon naar school met een T-shirt van McDonald’s

Hilarische beelden tonen hond die God Save the King ‘zingt’