in

LOLLOL

Vader heeft een geniaal idee bedacht om zijn 1-jarige zoon rustig te krijgen tijdens een vlucht

Vader heeft een geniaal idee bedacht om zijn 1-jarige zoon rustig te krijgen tijdens een vlucht
Beeld: Instagram @mamastayup

Een vader heeft een geniaal idee bedacht om zijn zoon rustig te krijgen tijdens een vlucht. Het is geen geheim dat kinderen graag willen spelen. En ze willen ook nog stoeien als ze de ruimte hiervoor krijgen. Als je met een kind op het staat om in een vliegtuig te stappen, is de kans groot dat die in ieder geval niet rustig zal zitten. Deze vader had dit bij zijn 1-jarige voorzien en speelde op een tactische manier op in.

Vader kwam op een geniaal idee

De vader in kwestie is de professionele basketballer Allerick Freeman. Allerick is ook vader van twee kinderen. Hij stond samen met zijn vrouw en kinderen op het punt om in te boeken. Allerick wilde graag dat zijn 1-jarige het liefst stil moest zijn tijdens de vlucht. Maar dat zou in ieder geval niet zomaar gebeuren, omdat kinderen van nature niet rustig zitten. De echtgenote van Allerick legde de handelingen van haar man op een afstand vast. De video heeft ze gedeeld op haar instagram account en is meer dan 28 miljoen keer bekeken.

Manier om 1-jarige rustig te houden tijdens vlucht

Aan de hand van de verschillende reacties, bleek er veel bewondering te zijn voor de manier hoe de vader het geheel heeft aangepakt. Er waren bijvoorbeeld mensen die reageerden onder de video en zeiden dat ze nooit eerder hieraan hebben nagedacht. Wie weet is de vader de trendsetter van hoe ouders hun kinderen rustig kunnen krijgen tijdens een vlucht. Iemand die onder de indruk was van de methode van de vader zei het volgende: “Ik had er nog nooit over nagedacht, het is geniaal”. Iemand anders gaf aan dat de vader aantoont te denken aan zijn medepassagiers. Andere mensen die de video hebben bekeken waren van mening dat ze dit ook zullen proberen met hun kinderen.

Bron: curioctopus.nl

China introduceert zoen apparaat op afstand voor je telefoon

baas geblokkeerd

Vrouw blokkeert het nummer van haar baas nadat hij buiten werktijd contact met haar opnam