in

Bioscoopmedewerker onthult wat medewerkers vinden van klanten die snoep naar de bioscoop smokkelen

Bioscoopmedewerker onthult wat medewerkers vinden van klanten die snoep naar bioscoop smokkelen
Afbeelding: Pexels

Stiekempjes snoepjes in een bioscoop brengen, kunnen we ons allemaal voorstellen. Dit heeft namelijk alles te maken met een stukje besparing. Alhoewel dit niet mag, zien sommige klanten toch kans om het uit te halen. Het is dan de taak van de bioscoopmedewerkers om erop toe te zien dat dit niet gebeurt. Een bioscoopmedewerker heeft recent aangegeven wat zijn collega’s vinden van klanten die stiekem met snoepjes de bioscoop in komen.

Klanten die snoep naar bioscoop smokkelen

In de meeste gevallen zijn de prijzen in de verschillende bioscopen relatief hoog. Dit zorgt ervoor dat klanten een andere manier zoeken om de hoge prijzen te omzeilen. Snacks en snoep naar de bioscoop smokkelen is dan een voor de hand liggende optie. Klanten gebruiken hiervoor tassen en jackets om de items te verbergen voor de bioscoopmedewerkers. Maar waar klanten denken dat bioscoopmedewerkers niet op de hoogte zijn hun snode plannen, is dat anders. De medewerkers zijn wel degelijk op de hoogte en kunnen soms wel lachen erom. Een bioscoopmedewerker heeft recent aangegeven hoe ze naar klanten kijken die proberen te smokkelen.

Wat vinden de medewerkers?

Grappig en amuserend is hoe de medewerkers kijken naar klanten die proberen te smokkelen. Althans dat is wat de medewerker heeft aangegeven. In het verlengde hiervan gaf hij aan dat een heer chocolade onder zijn pet probeerde te verbergen. De medewerker gaf aan: “Ik werk bij een bioscoop en aan mij wordt er vaak de vraag gesteld als het mag om je eigen snacks te brengen en wat er gebeurt als je gepakt wordt?” Volgens de medewerker is het vooral grappig om te zien dat klanten al voor ze de bioscoop binnen gaan, door de mand vallen. In de meeste gevallen vertellen ze hun vrienden wat ze in hun tas hebben en hebben ze niet eens door dat de medewerkers dit volgen.

Bron: ladbible.com

Beeld: Instagram @aliwoodsgigs

Jongen die zijn scheet hield in de klas vertelt hoe het was om per ongeluk een meme te worden

Man die negen maanden lang probeerde te leven als een geit wilde een ‘pauze van al deze stress’