in

Hoe kamperen aan toe gaat met je vriendin die een echte diva is

Hoe kamperen aan toe gaat met je vriendin die een echte diva is
Beeld: TikTok @jensdikken

Als koppel doe je er alles aan om leuke tijden met elkaar door te brengen. Jullie kunnen bijvoorbeeld een filmavond hebben of iets romantisch doen. Wat wel zo is dat er rekening gehouden moet worden met de wensen en voorkeuren van elkaar. Maar als je vriendin een echte diva is? Nou, dan is kamperen helemaal geen goed idee of toch wel?

Kamperen of niet?

De video die door @jensdikken is geüpload op TikTok toont een vriend die het heeft over zijn vriendin. Hij geeft op een hilarische manier weer hoe het is om te gaan kamperen met een vriendin die diva gedrag vertoont. Hij is kort gezegd niet tevreden met wat hij meemaakt. Dit omdat hij het helemaal niet gezellig vindt. In de video is te zien hoe zijn vriendin zich alleen maar druk maakt met zichzelf. De video begint met de volgende omschrijving: “Naar een camping met mijn vriendin(grootste diva ter wereld). Daarna gaat de video verder met de minder leuke activiteiten van zijn vriendin. Zo laat hij zien dat ze luchtjes aan uitzoeken is, omdat ze 4 uur te vroeg hebben aangemeld op Schiphol.

@jensdikken Wie wil @Jet vd Plas van mij overnemen? Gratis op te halen!#fyp #fy #gf #voorjou #diva #help #camping ♬ Che La Luna – Louis Prima with Sam Butera & The Witnesses

Een echte diva

In de video is het meer dan duidelijk dat de vriendin een echte diva is. Gaan kamperen was letterlijk en figuurlijk geen goed idee. In de kampeertent is er geen spiegel, dus moet de vriend ‘spiegel hoog houden’ omdat haar haar gedaan moet worden. Voor wat betreft het nuttigen van een maaltijd is de vriendin kieskeurig. Zo is er ook in de video te zien dat ze geen zin meer heeft in eten, omdat ‘de wafels op zijn’. Het is voor de vriend een en al misère. Ben je van plan om als koppel iets leuks te doen? Laat even weten wat jullie wel en niet leuk vinden. En als je een vriendin hebt met een diva gedrag, dan mag je alvast kamperen uit je lijstje schrappen.

Bron: vkmag

Beeld: TikTok @jensdikken

Schoonheidstrend laat mensen nepwimpers zetten in de neusgaten

Schoonheidstrend laat mensen nepwimpers zetten in de neusgaten

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld

Vrouw geschokt door geheim van al lang overleden vader die per toeval is onthuld