in

Stripper houdt powerpoint presentatie voor haar ouders om te vertellen wat haar baan inhoudt

Stripper houdt powerpoint presentatie voor haar ouders om te vertellen wat haar baan inhoudt
Beeld: YouTube @ BuzzFeed News

Een stripper worden is misschien niet zo een populaire job om geld mee te verdienen. Toch zijn er dames die het op deze manier doen. Deze dames zijn deel en onderdeel van de samenleving. Een dochter die middels het strippen haar inkomsten verdient, wilde dit aan haar ouders vertellen. Om dit op een creatieve en tactvolle manier te doen, kwam zij op een briljant idee.

Het beroep van een stripper

Strippers zorgen ervoor dat er een gezellige en leuke sfeer in de ruimte ontstaat. Maar een stripper moet wel lenig en over speciale vaardigheden beschikken om de verschillende bewegingen aan een paal te kunnen uitvoeren. Bedenk je maar eens hoe moeilijk het is om ondersteboven aan een paal te hangen. Alhoewel er niets mis is met het beroep van een stripper, is het niet bepaald een job die je met veel enthousiasme aan je ouders zou willen vertellen. Vooral gezien het feit omdat een stripper technisch gezien uit de kleren gaat om de kost te verdienen. Een jongedame die precies dit aan haar ouder moest voorhouden heeft het op een unieke manier gedaan.

YouTube kanaal Buzzfeeds News

Missie geslaagd

De missie van de dame lijkt, achteraf gezien, geslaagd te zijn. De ouders van het meisje zijn namelijk zeer ingenomen met hetgeen hun dochter aan het doen is. In haar presentatie nam ze de volgende zinsnede op: “Ik ben een stripster. Het is een veilige, anonieme omgeving. Ik doe trouwens geen sekswerk.”. Zo te zien was haar powerpoint presentatie een om U tegen te zeggen. Haar ouders staan volledig achter haar en ze mag doorgaan met wat ze doet. In het leven draait het allemaal om elkaar overtuigen. Als je in staat bent om jezelf goed te verkopen, dan kom je vast wel een eind verder.

Bron: mancho.be

Man beschuldigd van schieten op zijn familie nadat Monopoly spelletje vreselijk mis ging

Dit is hoeveel je elke dag moet sparen om op je 65ste miljonair te zijn