in

Beschermende vader laat de leraar van zijn zoon huilen

leraar
Beeld: Pexels

Een vader heeft op de Reddit thread ‘Am I The Asshole?’ gevraagd of hij een klootzak is nadat hij de leraar van zijn zoon aan het huilen had gemaakt.

Leraar aan het huilen

“Afgelopen donderdag werd de vader gebeld door de school van zijn zoon met de mededeling dat hij hem moest komen ophalen omdat hij was flauwgevallen tijdens de les. Mijn zoon is al een paar keer flauwgevallen, dus we hebben ervoor gezorgd dat hij weet wat hij moet doen als hij zich flauw begint te voelen om ervoor te zorgen dat hij zich niet bezeert,” begon hij.

De Redditor legde verder uit dat toen hij bij de school aankwam, zijn zoon een icepack op zijn voorhoofd had. De verpleegster legde uit dat hij zijn hoofd had gestoten toen hij viel.
De zoon vertelde de vader later dat hij had geprobeerd de lerares te vertellen dat hij het gevoel had flauw te vallen, maar dat ze hem niet geloofde. Ze liet hem later meedoen aan een activiteit waarbij hij de rest van de lestijd moest staan. “Toen deed zijn klas een activiteit waarbij hij bijna de hele les moest staan. Voordat de activiteit begon, vertelde mijn zoon opnieuw aan deze lerares dat hij het gevoel had dat hij flauw zou vallen en vroeg of hij de activiteit mocht uitstellen. De leraar schreeuwde tegen hem en zei dat hij gewoon lui was en smoesjes verzon,” schreef hij.

leraar
Beeld: Pexels

Zorgen

“De vriend van zijn zoon maakte zich zorgen over hem en vertelde dit aan de lerares, die vervolgens tegen zijn vriend begon te schreeuwen en hen ervan beschuldigde dat ze allebei probeerden onder de les uit te komen. Nog geen minuut later viel mijn zoon flauw en volgens zijn vriend en een paar andere klasgenoten reageerde ze erg geschokt, alsof ze niet had genegeerd dat hij haar de afgelopen vijf minuten probeerde te vertellen hoe hij zich voelde.” De vader legde vervolgens uit dat hij de maandag daarop een afspraak maakte met de directeur en begon te schreeuwen tegen de lerares.

“Nadat ik had uitgelegd wat er was gebeurd, riep hij de leraar van mijn zoon erbij, die vervolgens probeerde te ontkennen dat hij haar ooit iets had verteld en dat hij gewoon willekeurig was ingestort,” legde hij uit. “Dit is waar ik misschien TA [de klootzak] ben. Op dat moment was ik kwaad en begon ik tegen haar te schreeuwen dat mijn zoon gewond had kunnen raken. Ik was zo kwaad dat ik niet eens had gemerkt dat ze begon te huilen. Op dat moment werd ik door de directeur gevraagd om te vertrekken.” De Redditor zei dat sommige mensen in zijn leven vinden dat hij gelijk had, terwijl anderen vinden dat hij te ver ging.

Bron: Ladbible

spirituele

Vrouw beweert regelmatig naar de hemel te gaan en een spirituele verbinding met Jezus te hebben

kinderen

Dit is een opmerkelijke feit: “Als je kinderen erbij hebt zal jij je nooit vervelen”!