in

WTFWTF LOLLOL

Leerkracht verliest haar baan om pikante foto’s!

Leerkracht verliest haar baan om te... pikante foto's!
Beeld: Instagram @yeilu21

De primaire taak van een leerkracht is om aan kennisoverdracht te doen. Daarnaast is het ook zo dat ze een opvoedende taak hebben. Leerkrachten dienen namelijk als rolmodellen voor hun leerlingen. Goede normen en waarden worden leerlingen ook bijgebracht door een leerkracht. Voor iedereen die het leuk vindt om met kinderen te werken is het beroep van een leerkracht zeker een om voor te gaan. Maar voor een onderwijzeres is het anders afgelopen.

Leerkracht de laan uitgestuurd door Pikante foto’s

Yeimmy Ilias Isaza is de officiële naam van de leerkracht. Ze was leerkracht op een middelbare school en werd bedankt om te pikante foto’s. Volgens het bestuur van haar vorige werkgever gaan haar pikante foto’s en haar rol als onderwijzer niet samen. Aan de andere kant is Yeimmy ook een ware hit op Instagram. Ze heeft een groot aantal volgers en ze mag rekenen op de steun van haar volgers. Zo reageerde een van haar fans door het volgende onder een van haar post te schrijven: “Ik denk dat afgunst een van de grootste kwalen van deze tijd is”

Weer aan de slag

Wie gedacht had dat dit het einde was van de carrière van Yeimmy, heeft het glad mis. Yeimmy is intussen normaal aan de slag bij een andere middelbare school. Maar kappen met de pikante foto’s, daar wil ze niets van weten. Yeimmy gaat namelijk gewoon door met het maken van pikante foto’s. Als de foto’s van Yeimmy en haar rol als leerkracht niet samen gaan, blijft een punt van discussie. Dat ze weer aan de slag is bij een andere school geeft aan dat verschil van inzichten zijn met betrekking tot de pikante foto’s. Dit maakt dat het ernaar uitziet dat de meningen over dit punt wel sterk verdeeld zullen zijn. Het blijft namelijk een gevoelig onderwerp.

Bron: zita.be

Beeld: Instagram @yeilu21

Vrouw verbannen uit gym na het maken van pikante foto’s: ‘Ze zouden je moeten betalen’

Man wordt verrast door glurende wasbeertjes