in

LOLLOL WTFWTF

Naakte schoonmaakster die € 57.22 per uur verdient, heeft geen problemen met partner: ‘Krijgt wel griezelige verzoeken van klanten!’

Naakte schoonmaakster die € 57.22 per uur verdient, heeft geen problemen met partner: 'Krijgt wel griezelige verzoeken van klanten!'
Beeld: dailymail.co.uk

Een vrouw die als naakte schoonmaakster werkzaam is, verdient per uur € 57.22. Met haar partner heeft ze geen problemen. Maar van klanten krijgt ze soms griezelige verzoeken. Tegenwoordig zijn er verschillende banen die je je maar kan bedenken. Het ligt eraan wat jezelf leuk vindt en waarin je vaardigheden het best uitkomen. Aan de slag gaan als naakte schoonmaakster is best wel uitdagend.

Naakte schoonmaakster die € 57.22 per uur verdient

De schoonmaakster, die zichzelf omschrijft als ‘vrij geestig’, zegt dat haar rol ervoor heeft gezorgd dat ze zich zelfverzekerder voelt over haar lichaam en zelfs zegt dat het empowerend is. Lottie zei: ‘Er zijn best wat mensen die creepy zijn – een handvol van de mannen waarvoor ik schoonmaak boeken schoonmakers onder het voorwendsel dat ze iets anders zullen krijgen.’ De vrouw ging verder door het volgende te stellen: “Ik weet dat ik er ben om alleen schoon te maken, maar ze zullen zeggen dat andere schoonmakers strippers zijn geweest of massages hebben gegeven. “Het geld heeft zeker geholpen. Ik zou het niet doen als ik niet de financiële prikkel kreeg.”

Afbeelding: dailymail.co.uk

Geen probleem met partner, wel griezelige verzoeken van klanten

De vrouw geeft aan dat haar partner geen problemen heeft met haar baan als een naakte schoonmaakster. Maar aan de andere kant krijgt zij veel griezelige verzoekjes van haar klanten. Na wat geëxperimenteerd te hebben met bijbaantjes zoals het verkopen van tweedehands kleding, begon Lottie in oktober 2017 met haar eerste baan als naakt schoonmaakster als manier om wat extra geld te verdienen. En nu plaatst ze berichten over haar avonturen op haar Instagram-account @musings-from-a-naked-cleaner. Ze werkt in haar lokale omgeving, met een mix van klanten die haar diensten inhuren en zegt dat de rol haar aansprak omdat ze meer geld wilde verdienen terwijl ze nieuwe mensen ontmoette en nieuwe dingen probeerde.

Bron: dailymail.co.uk

Vrouw ontdekt nieuw symbool van 'een persoon op toilet' op dashboard auto!

Vrouw ontdekt nieuw symbool van ‘een persoon op toilet’ op dashboard auto!

Vrouw bekritiseerd omdat ze een prachtige vintage japon uit de jaren 70 helemaal verpest heeft

Vrouw bekritiseerd omdat ze een prachtige vintage japon uit de jaren 70 helemaal verpest heeft