in

LOLLOL WTFWTF

Politieagente die met 6 collega’s vreemdging krijgt bizar aanbod

Een politieagente, die tijdens haar dienst vreemd ging met haar collega’s, heeft 10.000 dollar gekregen om op te treden in een stripclub.

Politieagente gaat helemaal los

Maegan Hall, voorheen werkzaam bij de politie van La Vergne, Tennessee, haalde eerder de krantenkoppen toen werd onthuld dat ze affaires had met haar collega-agenten. Zij en een handvol agenten werden ontslagen nadat hun capriolen, met wilde feesten en sexting aan het licht kwam. Nu biedt een stripclub in Nashville haar duizenden aan om een paar shows in doen. Deja Vu Showgirls zei dat het een goed bod was, gezien haar huidige financiële situatie.

Directeur Michael Durham zei: “We willen haar op Deja Vu Nashville op 17 maart. Twee shows. $ 5.000 per show.” “Ik begrijp de morele verontwaardiging. Ze is echter niet langer een medewerker van de politie van La Vergne. Ze kan nu kiezen wat financieel het beste voor haar is.” aldus Durham.

Schandaal

Naast Hall werden sergeant Lewis Powell, officier Juan Lugo, sergeant Ty McGowan en rechercheur Seneca Shields allemaal ontheven van hun taken. Patrouille- en K-9 agent Larry Holladay, patrouille officier Patrick Magliocco en Patrouille Officier Gavin Schoeberl werd ook geschorst naar aanleiding van het schandaal. Volgens het onderzoek had Hall pikante relaties met zes van de bovengenoemde agenten tijdens hun dienst. Hall, en twee van de betrokken politieagenten, zouden eveneens getrouwd zijn.

Politiechef Burrell Davis gaf commentaar op het onderzoek en de daaruit voortvloeiende beëindigingen en schorsingen. Hij verklaarde: “Dit is een moeilijke situatie voor onze afdeling en voor de stad, maar ik wil duidelijk zijn dat de acties van enkelen deze afdeling als geheel niet vertegenwoordigen. De andere betrokken functionarissen zijn ontslagen of geschorst”. “We werken er hard aan om het vertrouwen van onze burgers en onze gemeenschap te herstellen. We begrijpen dat dit tijd en toewijding zal vergen. Van onze commandostaf en officieren om de eer en integriteit van onze afdeling te herstellen.” zei de chef in zijn verklaring.

Bron: Unilad.com,

Beeld: YouTube

bizarre nieuwe laarzen

Jongen raakt in paniek nadat hij vast komt te zitten in bizarre nieuwe laarzen die bijna € 350 kosten

hoogtevrees

Man krijgt last van hoogtevrees tijdens virtual reality spel en raakt in paniek